Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 959 comunicate de presă
  • 137 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 290
Chișinău, 26 Octombrie 2021 — Tinerele și tinerii din raioanele Fălești și Strășeni, implicați în proiectul „Tinerii și tinerele pentru egalitate și nediscriminare”, precum și inițiatorii, partenerii și finanțatorii acestei inițiative s-au reunit, la 26 octombrie 2021, la Chișinău, în cadrul evenimentului final al proiectului pentru a-și împărtăși emoțiile și reușitele și pentru a discuta despre calea de urmat pentru asigurarea egalității dintre femei și bărbați, fete și băieți prin intermediul spectacolelor de Teatru Social.

Proiectul „Tinerii și tinerele pentru egalitate și nediscriminare” este implementat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis”, în cadrul Programului regional „Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței în bază de gen”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat în comun de UN Women și UNFPA.
Vizualizări: 248
Chișinău, Fălești, Strășeni, 25 Octombrie 2021 — 41 de tineri și tinere din raionul Strășeni și Fălești, s-au reunit la data de 22 octombrie 2021, la o discuție online analizând problema stereotipurilor din societate. Evenimentul face parte din proiectul „Tinerii și tinerele pentru egalitate și nediscriminare”.

Vizualizări: 323
Chișinău, 22 Octombrie 2021 — Aproximativ 40 de reprezentanți și reprezentante din partea organizațiilor societății civile locale au participat, la 22 octombrie 2021, la un atelier de scriere de proiecte în cadrul programului „Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă – Inițiativa de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET”, implementat de Fundația Est-Europeană, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia.

„Acest atelier deschide ciclul cursurilor de instruire pentru organizațiile societății civile locale care vor contribui la incluziunea tinerilor și tinerelor NEET”, a afirmat Coordonatoarea Comunicare/Programe la Fundația Est-Europeană, Carolina Blajin, care a menționat că acest proces va fi un „exercițiu interesant” în contextul concursului de granturi, anunțat recent de Fundație și destinat OSC-uri locale care vor contribui la incluziunea tinerilor NEET prin pilotarea serviciilor incluzive inovatoare sau prin monitorizarea serviciilor pentru tineret care există deja.
Vizualizări: 393
Scumpia, Fălești, 15 Octombrie 2021 — Tinerii și tinerele din raionul Fălești au prezentat în incinta I. P.
Vizualizări: 427
Năvîrneț, Fălești, 8 Octombrie 2021 — Tinerii și tinerele din raionul Fălești au prezentat în incinta I. P.
Vizualizări: 313
Fălești, 8 Octombrie 2021 — Tinerii și tinerele din raionul Fălești au prezentat în incinta Palatului de Cultură „Mihai Volontir”, la data de 06 octombrie 2021 spectacolul social „UN DAR PENTRU TINE”. Evenimentul face parte din proiectul „Tinerii și tinerele pentru egalitate și nediscriminare”.
Vizualizări: 437
Zubrești, Strășeni, 29 Septembrie 2021 — Tinerii și tinerele din raionul Strășeni au prezentat în incinta Casei de Cultură de la Zubrești, la 29 septembrie 2021 spectacolul social „UN DAR PENTRU TINE”. Evenimentul face parte din proiectul „Tinerii și tinerele pentru egalitate și nediscriminare”.
Vizualizări: 431
Sireți, Strășeni, 29 Septembrie 2021 — Tinerii și tinerele din raionul Strășeni au prezentat în incinta Casei de Cultură de la Sireți, la 28 septembrie 2021 spectacolul social „UN DAR PENTRU TINE”. Evenimentul face parte din proiectul „Tinerii și tinerele pentru egalitate și nediscriminare”.
Vizualizări: 707
Chișinău, 29 Septembrie 2021 — Buletinul Informativ „Pro Accesibilitate! Pro Incluziune!
Vizualizări: 439
Pănășești, Strășeni, 28 Septembrie 2021 — Tinerii și tinerele din raionul Strășeni au prezentat în incinta Casei de Cultură de la Pănăsești, la 27 septembrie 2021, spectacolul de Teatru Social „UN DAR PENTRU TINE”. Evenimentul face parte din proiectul „Tinerii și tinerele pentru egalitate și nediscriminare”.