Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 659 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 6567
18 Iunie 2012 — Tot mai multe instituții, companii și organizații din Republica Moldova aleg să comunice direct cu jurnaliștii prin intermediul platformei Comunicate.md, astfel încât numărul acestora a depășit zilele acestea cifra de 100.
Vizualizări: 6613
17 Iunie 2012 — Invităm deținătorii de site-uri media și de bloguri să propună resursele web, pe care le administrează, pentru înregistrare în directorul media de pe platforma on-line Comunicate.md.

Vizualizări: 13469
Chisinau, 5 Mai 2012 — „Manualul de jurnalism”, pe care îl puteți descărca mai jos, a fost elaborat de cunoscutul ziarist armean Mark Grigoryan și conţine recomandări şi sfaturi practice privind tehnicile de abordare şi de scriere în diferite genuri ale jurnalismului – de la ştire până la articolele analitice şi investigaţiile jurnalistice.

Fiece gen este analizat în cadrul concret al jurnalismului practicat în spaţiul postsovietic, precum şi al jurnalismului occidental.
Vizualizări: 10888
Chisinau, 26 Aprilie 2012 — Lucrarea, pe care o puteți descărca mai jos, e pentru cei cu spirit de inițiativă. Autorii lucrării sunt Adrian Rîndașu și Răzvan Mitocariu.
Vizualizări: 9449
Chisinau, 26 Aprilie 2012 — Mai jos puteți descărca lucrarea expertului IDIS, Leonid Litra „Efectele schimbării sistemului electoral în Republica Moldova” in format PDF. Lucrarea a aparut cu sprijinul financiar al Fundaţiei Friedrich Ebert.
Vizualizări: 6480
31 Octombrie 2008 — Serviciile online de comunicate de presa sunt site-uri care te ajuta sa transmiti noutati despre organizatia sau compania ta, unui public format din jurnalisti, specialisti in comunicare si relatii publice si alti abonati ai respectivelor site-uri. Tot ce trebuie sa faci rezumându-se la crearea unui cont.