Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 532 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 119
22 Septembrie 2023 — Călărași, 22 septembrie 2023
Lucrările din cadrul proiectului regional "Valorificarea potenţialului turistic al regiunii de centru a Republicii Moldova (Raioanele Străşeni, Călăraşi, Nisporeni şi Ungheni)" au fost finalizate cu succes, marcând un moment deosebit pentru dezvoltarea turismului în această regiune.
Astăzi, la Călărași, a avut loc evenimentul de recepționare a lucrărilor de reabilitare a străzii Mihai Eminescu, ultimul obiectiv din cadrul acestui proiect regional.
Vizualizări: 195
11 Septembrie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru monitorizează lucrările în desfășurare în cadrul proiectului regional „Îmbunătăţirea nivelului de trai în localităţile raioanelor Călăraşi şi Străşeni prin asigurarea accesului populaţiei la sistemele centralizate de canalizare".

Proiectul, implementat de ADR Centru și susținut financiar din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL), își propune să îmbunătățească accesul la sistemul de canalizare pentru peste 4500 de locuitori din orașul Călărași și satul Nișcani.

Vizualizări: 213
8 Septembrie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), a organizat cea de-a treia ședință ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru. Evenimentul a avut loc la restaurantul Curtea de Piatră din Cotiujenii Mari, Șoldănești, și a reunit reprezentanți din cele 13 raioane ale Regiunii Centru.
Vizualizări: 189
5 Septembrie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a semnat contractul de finanțare pentru construcția Apeductului magistral Sărata Răzeși - Voinescu - Mingir din raionul Hîncești.

În cadrul acestui proiect, Primăria Voinescu a obținut finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL) pentru construcția apeductului magistral ce va conecta satele Voinescu și Mingir la sursa de apă potabilă.
Vizualizări: 192
4 Septembrie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru a întreprins o vizită la Anenii Noi pentru a discuta progresul proiectului regional "Anenii Noi-HUB Național de turism sportiv", susținut financiar cu peste 24 milioane lei din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).

Astfel, în incinta Primăriei orașului Anenii Noi, reprezentanții agenției au discutat cu aplicantul proiectului regional, responsabilul tehnic, dirigintele de șantier și reprezentanții antreprenorului contractat pentru executarea lucrărilor.
Vizualizări: 230
25 August 2023 — Specialiștii Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Centru au întreprins joi, 24 august, o vizită de documentare și monitorizare la obiectul proiectului regional "Reabilitarea infrastructurii de transport pe traseul L392 Ungheni - Cetireni - Alexeevca".

Astfel, lucrările inspectate au ținut de acțiunile curente de reabilitare pe traseul sus-menționat, fiind aduse în discuție particularitățile pentru fiecare porțiune individual.
Vizualizări: 292
15 August 2023 — Au fost recepționate lucrările de construcție a rețelei de canalizare pe trei străzi importante din orașul Călărași.

Astfel, membrii Comisiei de recepţie la terminarea lucrărilor la: - obiectul 167/8593-2 "Rețeaua de canalizare pe str.
Vizualizări: 328
10 August 2023 — Astăzi, la Costești, a fost convocată Comisia de recepție la terminarea lucrărilor pentru examinarea activităților desfășurate în cadrul proiectului "Construcția Complexului Turistic Sportiv în Costești".

Executarea lucrărilor recepționate reprezintă construcția propriu-zisă a Complexului Turistic Sportiv din localitate, lucrări de amenajare a teritoriului, 1500 de locuri pentru suporteri, piste de alergare, spațiu pentru antrenamente, teren sportiv cu capacitatea 105x68 metri, condiții sanitaro-igienice pentru beneficiari conform standardeor, parcare pentru turiști, rețea de apeduct și canalizare conectată.
Vizualizări: 351
10 August 2023 — Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, împreună cu Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), a realizat o vizită de monitorizare a stadiului lucrărilor la proiectul de construcție a apeductului magistral de interconexiune între râul Prut și s. Măcărești, care va furniza apă potabilă în 13 localități din raioanele Nisporeni și Ungheni.