Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 324 comunicate de presă
  • 139 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 675
30 Decembrie 2022 — Pe parcursul anului 2022 activitatea Agenției de Dezvoltare Regională Centru, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, s-a axat pe implementarea Programului Operațional Regional, care are drept scop asigurarea unui cadru eficient de planificare pentru a determina direcţiile şi ritmul de dezvoltare, eficientizarea activitatății autorităţilor în gestionarea problemelor regionale, în utilizarea resurselor financiare, promovarea regiunii Centru şi atragerea fondurilor externe pentru implementarea proiectelor investiţionale planificate.

Astfel, în anul 2022, ADR Centru a implementat proiecte de dezvoltare regională de infrastructură și asistență în valoare totală de circa 215 mln lei din sursele Fondului Național de Dezvoltare Regională și Locală, Fondului Rutier și asistenței finaciare oferită de partenerii de dezvoltare.
Vizualizări: 654
28 Decembrie 2022 — Agenţia de Dezvoltare Regională Centru(ADR CENTRU) și Î.S.

Vizualizări: 794
14 Decembrie 2022 — Peste 300 de refugiați, plasați temporar în centrele de plasament din satul Costești, raionul Ialoveni, satul Neculaieuca, raionul Orhei, orașele Criuleni, Nisporeni și Călărași, beneficiază de condiții mai bune de ședere grație seturilor de tehnică achiziționate în cadrul unui proiect de susținere a Regiunii de Dezvoltare Centru ca răspuns la situația de criză.

Această activitate a fost desfășurată de Agenția de Dezvoltare Regională(ADR) Centru cu susținerea financiară a Germaniei prin intermediul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei(GIZ).
Vizualizări: 865
8 Decembrie 2022 — În orașul Călărași a fost inaugurată rețeaua de apeduct și canalizare reabilitată și extinsă. Locuitorii orașului Călărași au fost asigurați cu servicii calitative de alimentare cu apă și îmbunătățirea accesului la sistemul de canalizare grație unui proiect finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru.
Vizualizări: 583
9 Noiembrie 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru, în parteneriat cu Primăria mun. Ungheni și Consiliul Raional Ungheni au organizat miercuri, 9 noiembrie, evenimentul de inaugurare a clădirii renovate în cadrul proiectelor finanțate de Uniunea Europeană privind sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu" și a sistemului de aprovizionare cu apă și canalizare din mun.
Vizualizări: 603
3 Noiembrie 2022 — CINE: Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, Primăria mun. Ungheni și Consiliul Raional Ungheni

CE: Invită instituțiile mass-media la evenimentul de inaugurare a clădirii renovate în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană privind sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu" din mun.
Vizualizări: 499
2 Noiembrie 2022 — Miercuri, 02 noiembrie 2022, a fost convocată comisia de recepție la terminarea lucrărilor pentru examinarea activităților desfășurate în cadrul proiectului de dezvoltare a infrastructurii fizice ,,Reabilitarea și modernizarea drumului regional L442 - Strășeni - Voinova, Raionul Strășeni".

Activitățile din cadrul proiectului au ținut de reconstrucția și modernizarea a 10 km de drum.
Vizualizări: 561
1 Noiembrie 2022 — Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale informează că, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr.
Vizualizări: 699
25 Octombrie 2022 — O delegație din centrul Republicii Moldova formată din 15 persoane, participă în perioada 24-27.10.
Vizualizări: 777
21 Octombrie 2022 — Astăzi, 21 octombrie, la Butuceni, a fost semnat un nou contract de antrepriză, care prevede lucrări de reabilitare a Rezervației Cultural-Naturale "Orheiul Vechi".

Documentul a fost semnat trilateral de către ADR Centru, Instituția Publică Rezervația Cultural-Naturală "Orheiul Vechi" și Asocierea: S.