Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 237 comunicate de presă
  • 139 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 318
21 Septembrie 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională(ADR) Centru, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale(MIDR), organizează astăzi, 21.09.

Vizualizări: 402
15 Septembrie 2022 — Astăzi, 15 septembrie, la sediul ADR Centru a fost semnat un nou contract de antrepriză, care prevede crearea unei zone de agreement în partea veche a orașului Ialoveni. Documentul a fost semnat trilateral de către ADR Centru, Primăria Ialoveni și S.
Vizualizări: 318
6 Septembrie 2022 — Dezvoltarea regională și urbană în RM - prezent și perspective a constituit subiectul unui atelier organizat de către Agenția de Dezvoltare Regională Centru, marți, 06 septembrie a.c.
Vizualizări: 382
1 Septembrie 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru, Consiliul Raional Nisporeni și „IZODROMGAZ" SRL au semnat astăzi, 01 septembrie, 2022, contractul de antrepriză în cadrul proiectului „ Îmbunătățirea calității vieții populației rurale prin construcția apeductului de interconexiune a rîului Prut - s. Măcărești cu apă potabilă a 13 localități din raioanele Nisporeni și Ungheni".
Vizualizări: 522
4 August 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru organizează Atelierul de instruire "Acordarea primului ajutor și pregătire în caz de dezastre și gestionare a situațiilor cu risc crescut".

Evenimentul se desfășoară în zilele de 04-05 august 2022, în incinta Bazei de Odihnă Odiseu, (or.
Vizualizări: 685
29 Iulie 2022 — Echipa de proiect creată în cadrul ADR Centru, însoțită de reprezentantul Solidarity Fund PL în Moldova, au inițiat pe parcursul acestei săptămâni, vizite de lucru în orașele Șoldănești și Anenii Noi, cu scopul de a discuta despre stabilirea responsabilităților și a sarcinilor pentru fiecare din părțile implicate în procesul de elaborare a Programul de Revitalizare Urbană.

Astfel, la ședințele din teren au participat persoanele responsabile de Revitalizare Urbană desemnate prin dispozitia primarului, precum și alți specialist din cadru primăriei cu experință relevantă în domeniul abordat.
Vizualizări: 679
28 Iulie 2022 — La Strășeni, a fost convocată comisia de recepție la terminarea lucrărilor pentru examinarea lucrărilor desfășurate în cadrul proiectului „Sporirea eficienței energetice a Liceului „Ion Vatamanu" din municipiul Strășeni", implementat de ADR Centru cu susținerea financiară a UE.

Comisia de recepție formată din reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regionale Centru, Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), antreprenorul și responsabilul tehnic, reprezentanți ai Autorităților Publice Locale, conducerea liceului, reprezentanți ai serviciilor deconcentrate, au inspectat șantierul proiectului în vederea recepționării lucrărilor executate.
Vizualizări: 649
27 Iulie 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru, Consiliul Raional Hîncești și SA „Darnic-gaz" au semnat astăzi, 27 iulie, 2022, contractul de antrepriză în cadrul proiectului „Construcția sistemelor de aprovizionare cu apă și sanitație a localităților din lunca rîului Prut, raionul Hîncești, Etapa I".

Acest proiect de dezvoltare este planificat pentru implementare în decurs de 36 de luni și prevede construcția a 143,5 km de rețele de apeduct, a trei Turnuri, a unui Rezervor de apă potabilă și unui Castel de apă, precum și construcția a două Stații de pompare a apei.