Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 914 comunicate de presă
  • 137 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 163
13 Octombrie 2021 — Membrii Comitetului director local (CDL) al proiectului "Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Holercani" din s.Holercani, raionul Dubăsari" s-au întrunit în după-amiaza zilei de ieri, 12 octombrie a.
Vizualizări: 180
13 Octombrie 2021 — ADR Centru și Primăria orașului Ialoveni lansează un concurs de desene "Apa-sursă a vieții". Prin acest concurs, organizatorii, își propun să încurajeze tînăra generație să-și etaleze aptitudinile de creativitate prin desene care vor include apa în diferite anotimpuri şi ipostaze, protejarea mediului prin folosirea rațională a apei, dar și legătura dintre sursa de apă și viața de zi cu zi a oamenilor.

Vizualizări: 274
1 Octombrie 2021 — Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru din România are un parteneriat activ cu Agenția de Dezvoltare Regională a Regiunii Centru din Republica Moldova, cooperare începută în urma cu aproape un deceniu. În acest cadru, partea română a fost gazda unei delegații a membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare din regiunea cu același nume din Republica Moldova.
Vizualizări: 675
30 Iulie 2021 — ADR Centru în parteneriat cu Primăria orașului Ialoveni, a organizat astăzi, 30 iulie 2021, o acțiune de salubrizare a unei porțiuni a râului Ișnovăț, afluent important al rîului Bâc ce traversează tot raionul Ialoveni.

Astfel, sub genericul "Un oraș curat, un mediu sănătos!
Vizualizări: 564
7 Iulie 2021 — ADR Centru și Ministerul Finanțelor au semnat Acordul adițional de implementare pentru proiectul ,,Îmbunătățirea infrastructurii de apă în Moldova Centrală, faza II". Evenimentul a avut loc , la 5 iulie 2021 și a venit în completarea Acordului Suplimentar de Finanțare și Acordului de Grant, încheiat la 12 ianuarie 2021, între Banca germană Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW), Republica Moldova şi ADR Centru.
Vizualizări: 660
27 Iunie 2021 — Slovacii vor participa la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Rezina prin asigurarea accesului la sistemul de canalizare. Aceast lucru se va întîmpla în cadrul proiectului moldo-slovac SAMRS/2021/MD/1/8 cu denumirea: „Îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Rezina: asigurarea accesului la sistemul de canalizare" aprobat spre finanțare în cadrul apelului anual desfășurat de Slovak Aid.
Vizualizări: 1098
11 Iunie 2021 — embrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord au efectuat vineri, 11 iunie 2021, o vizită de studiu în Regiunea de Dezvoltare Centru, pentru a se documenta în privința unui șir de proiecte de dezvoltare regională implementate de ADR Centru. Însoțiți de reprezentanți Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, membrii CRD Nord au vizitat satul Costești din raionul Ialoveni, Municipiul Hîncești și orașul Călărași, unde au fost realizate proiecte de dezvoltare regională finanțate din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).