Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 450 comunicate de presă
  • 139 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 56
26 Mai 2023 — Consiliul Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru a desfășurat cu succes, astăzi, 26 mai 2023, ce-a de-a doua ședință ordinară din acest an. Evenimentul, organizat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), s-a desfășurat online pe platforma Zoom.
Vizualizări: 58
26 Mai 2023 — În cadrul proiectului ,,Îmbunătățirea infrastructurii de apă în Moldova Centrală" vineri, 26 mai, echipa de implementare a proiectului a ADR Centru, a organizat o întrunire a membrilor Comitetului de Supraveghere, constituit pentru buna monitorizare și evaluare a tuturor activităților ce se defășoară în procesul de realizare a proiectului sus-menționat.

La ședință au fost prezenți reprezentanți ai Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ambasadei Germaniei la Chișinău, KfW, Apă Canal Chișinău, Apă Canal Strășeni, Apă Canal Călărași, Primăriei municipiului Chișinău, Primăriei orașului Călărași, Primăriei Tuzara.

Vizualizări: 145
19 Mai 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională(ADR) Centru a organizat ședința finală a Comisiei de evaluare administrativă și financiară a notelor conceptuale/cererilor de finanțare recepționate în cadrul concursului pentru propuneri de proiecte în dezvoltare urbană lansat de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în noiembrie 2022.

Astfel, membrii comisiei, au evaluat tehnic și financiar cele 9 dosare recepționate la ADR Centru care au fost supuse anterior evaluării administrative și au fost vizitate în teritoriu pentru verificarea conformității.
Vizualizări: 157
18 Mai 2023 — Astăzi, membrii Comisiei de recepție cantitativă și calitativă s-au întrunit la Șoldănești pentru a recepționa lucrările efectuate în cadrul proiectului regional "Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic "Alexei Mateevici" din or. Șoldănești".
Vizualizări: 129
16 Mai 2023 — La Ungheni, la data de 16 mai 2023, au avut loc ședințele finale pentru două proiecte importante finanțate de Uniunea Europeană prin intermediul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și implementate de ADR Centru. Aceste proiecte au avut ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor în municipiul Ungheni.
Vizualizări: 148
13 Mai 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a organizat, vineri, 12 mai 2023, un eveniment regional dedicat „Zilei Europei în Regiunea de Dezvoltare Centru a Republicii Moldova".

Evenimentul a întrunit la Trebujeni, Orhei, reprezentanți ai Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Delegației UE în RM, Ambasadei Republicii Cehe în RM, Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei în RM, parteneri de dezvoltare și membri ai Consiliului Regional de Dezvoltare Centru.
Vizualizări: 202
28 Aprilie 2023 — Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale și Locale (CNCDRL) a decis lansarea Concursului de propuneri de proiecte în cadrul Programului Național „Satul European Expres", anunțat săptămâna aceasta de președintele Maia Sandu. Despre aceasta, dar și alte decizii aprobate astăzi de CNCDRL, a vorbit în cadrul unui briefing de presă ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija.
Vizualizări: 281
27 Aprilie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru a organizat o sesiune de consultări publice la care au fost invitați proprietarii terenurilor din raionul Strășeni, care urmează să fie afectate în timpul construcției magistralei de apă Chișinău-Strășeni-Călărași. Astfel, la ședința de astăzi au fost prezenți reprezentanți din Municipiul Strășeni, orașul Bucovăț, comuna Gălești, comuna Pănășești, precum și satele Căpriana, Tătărești, Negrești și Vorniceni.
Vizualizări: 215
20 Aprilie 2023 — Membrii Comitetului Director Local al proiectului de eficientizare energetică a Liceului Teoretic din Holercani s-au întâlnit astăzi într-o ședință finală a proiectului. Aceasta a fost o ocazie importantă pentru a evalua rezultatele proiectului și pentru a discuta despre modul în care s-au atins obiectivele propuse.