Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 201 comunicate de presă
  • 139 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 4295
7 Aprilie 2011 — În martie 2011, Auction House a prestat servicii de logistica, unui administrator de insolvabilitate, privind ridicarea, manipularea, pregătirea pentru vînzare şi evaluarea bunurilor de la un debitor, suma datoriei căruia depăşeşte 1 000 000 euro.
Au fost sechestrate si expuse spre vinzare mobilier din lemn natural, set pentru dormitor, mobila pentru bucatarie, dulapuri cupeu, masa de billiard etc.
Vizualizări: 4509
Chisinau, 24 Septembrie 2010 — Vânzarea bunurilor (inclusiv celor sechestrate), acordarea de servicii de hamal, de împachetare a bunurilor, demontare, depozitare, evaluare, precum şi asistenţă la evacuarea bunurilor, asistenţa la strămutarea dintr-un oficiu în altul şi demolarea de construcţii neautorizate, toate acestea oferite de aceeaşi companie – Auction House. Mai multe despre web-shopul Auction House aflăm chiar de la directorul companiei Veaceslav Mârza.

Vizualizări: 5121
Chisinau, 28 Iunie 2010 — La 27 iunie 2010, directorul companiei de logistica “Auction House” SRL, dl Veaceslav Mirza, a participat la emisiunea “Adnotări” de la PUBLIKA.TV, prezentata de catre Elena Pahomova, abordindu-se tematica executorilor privati.
Vizualizări: 5482
Chisinau, 13 Mai 2010 — Stimate Domn / Doamnă,
Pentru orice agent economic care produce bunuri sau prestează servicii, neîncasarea la termen a debitelor si creşterea valorii acestora, afectează în mod sigur veniturile şi reputația acestuia.
Recuperarea unei datorii de către agenții economici din ţară este un proces lung, întortocheat, care presupune irosire de bani, timp şi nervi, fără a avea certitudinea că datoriile vor fi achitate, chiar dacă există hotărîri de judecată definitive, iar executorii judecătorești bat deja la poarta debitorului.
Vizualizări: 4588
5 Martie 2010 — Ziua de 8 Martie ne oferă prilejul potrivit pentru a spune încă o dată într-un mod mai special tuturor bunicilor, mamelor, fiicelor, colegilor - cit de mult înseamnă pentru noi. Vrem să Vă mulţumim pentru ca sunteţi cele care înseninează zilele oriunde nu ne-am afla – acasă sau la servici, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru ca sunteţi cele care găsesc in fiecare zi timp pentru orice problemă si orice nevoie a celor din jur, pentru ca, deşi va mai plîngeţi cîteodată, o luaţi de la capăt in fiecare zi, mai puternice si mai hotărîte, pentru ca sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte si cum se primeşte ea...
Vizualizări: 4773
25 Februarie 2010 — In legatura cu datorii mari fata de salariati, in noiembrie 2009, oficiul de executare Botanica a fost nevoit să sechestreze o parte din bunurile unui operator de telefonie mobila (in mare parte mobilier, generatoare, antene, autoturisme, etc.).
Vizualizări: 4994
Chisinau, 29 Decembrie 2009 — Indureraţi de starea copiilor cu dificiente mintale din oraşul Hînceşti, Compania de colectare a datoriilor OPD „INCASO” şi compania Auction House (magazinul bunurilor sechestrate) au decis sa se implice in susţinerea şi dezvoltarea condiţiilor de trai ale acestora.

Casa internat din or.
Vizualizări: 5128
Chisinau, 21 Noiembrie 2009 — La 3-6 noiembrie curent oficiul de executare Botanica, mun. Chişinău a sechestrat bunuri în valoare de peste 2 mln.
Vizualizări: 11275
Chisinau, 21 Noiembrie 2009 — La 3-6 noiembrie curent oficiul de executare Botanica, mun. Chişinău a sechestrat bunuri în valoare de peste 2 mln.
Vizualizări: 4850
Chisinau, 9 Noiembrie 2009 — La 8 octombrie curent compania „AUCTION HOUSE” a furnizat serviciile evacuare (hamali, transport) a bunurilor dintr-un imobil din localitatea Cruzeşti. In urma interpelării telefonice din partea creditorului care se afla la locul efectuării actului de executare, AUCTION HOUSE a garantat prompt asigurarea de autocamioane si hamali in vederea efectuării unei evacuări eficiente in procedura de executare.