Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 577 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 4058
12 Iulie 2013 — Joi, 11 iulie, echipa Programului Bunelor Practici ale autorităților publice locale (PBP) a vizitat orașul Sângerei și comuna Larga din raionul Briceni, două localități nordice ce promovează oportunitățile de angajare a tinerilor și utilizarea eficienței energetice.

Prima localitate vizitată de echipa Programului Bunelor Practici a fost orașul Sângerei.
Vizualizări: 4517
9 Iulie 2013 — În perioada 2 – 4 iulie, IDIS ”Viitorul”, în parteneriat cu UNICEF Moldova, a organizat un Atelier de Teatru Social, la care au participat 26 de tineri şi adulţi din 6 localități ale ţării. Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului „Promovarea educației incluzive la nivel local în R.

Vizualizări: 5639
5 Iulie 2013 — Orașul Ungheni, satele Vărzărești, Cristești (r-nul Nisporeni) și Cotul Morii din raionul Hâncești au fost vizitate joi, 4 iulie, de echipa Programului Bunelor Practici ale autorităților publice locale (PBP). Prima grădiniță incluzivă din Moldova, un sistem informațional de management administrativ, containere de colectare a deșeurilor, un centru comunitar sunt câteva exemple de bune practici din centrul țării.
Vizualizări: 4019
28 Iunie 2013 — Joi, 27 iunie, echipa Programului Bunelor Practici ale autorităților publice locale a efectuat o nouă vizită de documentare în satul Antonești și comuna Plopi din raionul Cantemir, cât și în comuna Sărata Galbenă din raionul Hâncești.

Prima localitate vizitată a fost comuna Plopi, localitate în cadrul căreia circa 130 de persoane cu dizabilități beneficiază de servicii sociale la domiciliu.
Vizualizări: 3816
26 Iunie 2013 — În perioada 21 - 23 iunie 2013, în Ucraina s-a desfăşurat o masă rotundă cu tematica: „Fenomenul omului post-sovietic pe ambele maluri ale râului Nistru”. Această masă rotundă a avut drept scop atât construirea încrederii între ambele maluri ale râului Nistru, cât şi pregătirea profesională în politici publice a celor 26 participanţi.
Vizualizări: 3962
21 Iunie 2013 — Echipa Programului Bunelor Practici ale autorităților publice locale a efectuat o nouă vizită de documentare, joi, 20 iunie. De această dată, experţii IDIS „Viitorul”, împreună cu coordonatorul proiectului au vizitat două localități din UTA Găgăuzia și una din r-nul Taraclia.
Vizualizări: 4864
18 Iunie 2013 — IDIS Viitorul împreună cu reprezentanții mediului de afaceri organizează joi, 20 iunie 2013, ora 14:00, dezbateri publice pe marginea propunerilor rețelei de advocacy a Agendei Naționale de Business (ANB) pentru programul de activitate a noului guvern și proiectul de lege referitor la Registrul electronic al facturilor fiscale.

În cadrul evenimentului se va examina proiectul de lege cu privire la modificările Codului Fiscal, Registrul electronic al facturilor fiscale, precum și modul în care prioritățile ANB se regăsesc în planul de activitate al noului Guvern.
Vizualizări: 4031
14 Iunie 2013 — Membrii Grupului Coordonator al Programului Bunelor Practici, împreună cu experții IDIS Viitorul au efectuat o vizită de documentare în localitățile Feștelița (r-nul Ștefan Vodă), Calfa (r-nul Anenii Noi) și Mileștii Mici din r-nul Ialoveni, joi, 13 iunie. Evenimentul a avut scopul de a examina “pe viu” modalitate de implementare a practicii locale depuse în cadrul Programului.
Vizualizări: 4245
11 Iunie 2013 — IDIS „Viitorul” în parteneriat cu Friedrich-Ebert-Stiftung vă propune o nouă ediţie a Buletinului Social cu genericul „Epopeea bacalaureatului: în căutarea unei soluții imposibile”. Lucrarea este scrisă de expertul IDIS „Viitorul”, Sergiu Lipcean.
Vizualizări: 4291
10 Iunie 2013 — Tinerii lideri politici au avut parte de o Şcoală de Vară între 8 şi 9 iunie la Vadul lui Vodă. Alături de trainerii Mircea Surdu şi Vlad Ciobanu tinerii au discutat despre regulile transmiterii unui mesaj în mass-media electronică, dar şi cum să ai o prezenţă publică impecabilă.