Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 684 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 13555
Chisinau, 14 August 2009

În august curent BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” SA a trecut cu succes certificarea în acceptarea şi deservirea cardurilor cu microprocessor, care corespunde standartelor EMV ale sistemului internaţional de plăţi MasterCard WorldWide la toate tipurile de dispozitive bancare: bancomate şi POS-terminale.

Pentru certificarea la sistemul de plată MasterCard Int.
Vizualizări: 9796
Chisinau, 4 Iunie 2009 — Cele mai cunoscute mărci locale şi internaţionale care operează pe piaţa Moldovei au avut posibilitatea să se reunească şi să facă schimb de experienţă, să-şi împărtăşească succesele şi grijile cotidiene în cadrul primei ediţii a „Zilei mărcilor”. Evenimentul care a întrunit peste o sută de participanţi, reprezentanţi ai companiilor şi ai instituţiilor publice şi de învăţământ superior, a avut loc în incinta Muzeului Naţional de Arte şi a luat în dezbatere probleme importante ce ţin de activitatea de branding: importanţa mărcilor şi a administrării corecte a acestora, istorii de succes în implementarea şi promovarea mărcilor, procesul de rebranding, bugetarea cheltuielilor de promovare a mărcilor şi media-planing, protecţia mărcilor în contextul concurenţial.

Vizualizări: 9984
Chisinau, 20 Mai 2009 — Clubul de afaceri Franţa-Moldova, cu suportul membrilor săi: Mobiasbancă – Groupe Société Générale şi Orange Moldova anunţă organizarea primei ediţii a unui eveniment inedit – „Ziua mărcilor”, care va avea loc pe data de 3 iunie 2009 la Chişinău. Clubul de afaceri Franţa-Moldova care reuneşte peste 40 companii locale şi străine din Republica a lansat iniţiativa de a organiza un eveniment nou pentru lumea afacerilor şi care va avea în prim-plan mărcile şi toate aspectele legate de ele: istorii de succes, mărcile ca promotor al companiei, mărci internaţionale şi mărci locale.
Vizualizări: 9135
Chisinau, 6 Mai 2009 — Adunarea Generală a Acţionarilor BC “Mobiasbancă – Groupe Société Générale” SA a avut loc pe data de 30 aprilie 2008. La Adunare au fost prezentate rezultatele activităţii băncii pe anul 2008, precum şi direcţiile prioritare de dezvoltare pentru anul 2009.
Vizualizări: 7200
Chisinau, 25 Februarie 2009 — La 29 ianuarie curent, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a organizat conferinţa cu genericul <i>"Criza de lichiditate şi impactul acesteia asupra finanţării comerţului în Europa Emergentă şi CSI"</i>. Evenimentul a avut loc la oficiul central al BERD, la Londra, Marea Britanie, reunind bănci-participante la Programul de Facilitare a Comerţului (TFP) din diverse ţări.
Vizualizări: 8388
Chisinau, 27 Noiembrie 2008 — BERD, susţinând creşterea economică a sectorului privat, inclusiv întreprinderile mici şi mijlocii în Moldova, a acordat un nou împrumut de 20 de milioane euro pentru Mobiasbancă - Groupe Société Générale SA Mijloacele împrumutate vor fi folosite pentru a oferi finanţare pe termen mediu şi lung companiilor private din Republica Moldova, inclusiv IMM-urilor. Creditele acordate beneficiarilor vor fi până la echivalentul sumei de 2 milioane de euro.
Vizualizări: 8463
Chisinau, 22 Octombrie 2008 — În primele nouă luni ale anului 2008, Mobiasbancă – Groupe Société Générale a înregistrat o creştere importantă a activităţii, atât pe segmentul de clientelă persoane fizice, cât şi pe cel de clientelă corporate, poziţionându-se pe locul IV în sistemul bancar din Republica Moldova cu o cotă de piaţă de 9,51%. Rezultatele obţinute de Mobiasbancă – Groupe Société Générale la sfârşitul trimestrului al treilea reflectă tendinţa de creştere şi dezvoltare, în condiţiile unei urmăriri atente a calităţii riscurilor.
Vizualizări: 9622
Chişinău, 23 Septembrie 2008 — Una din priorităţile Mobiasbanca este să aducă standardele internaţionale de calitate pe piaţa bancară. Devenind Membru Principal al MasterCard Mobiasbancă lansează o noua ofertă care presupune servicii noi, tarife mai bune si reguli mai simple.