Nume
Parola
Vizualizări: 4632
Doar acum acces liber la tot ce face parte din „Monitorul Fiscal FISC.MD”
Chișinău, 7 Aprilie 2016 — Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” a împlinit cinci ani de activitate. În această perioadă am atins multe din obiectivele pe care le-am planificat, am devenit mai buni, mai aproape de voi, și mai transparenți. Am reușit să cîștigăm încredere și să oferim siguranță în exactitatea și calitatea informațiilor propuse, să devenim un partener loial afacerii Dumneavoastră.

Anul acesta Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” vine cu o ofertă unică pentru toți care sunt alături de noi.

Doar pînă la 14 aprilie 2016
TOATE materialele din 2016
în acces on-line GRATUIT


În această perioadă, toate materialele, ce reflectă poziția oficială a Serviciului Fiscal de Stat, precum și descriu subiectele din domeniul contabilității, care tradițional sunt accesibile doar pentru abonații revistei noastre, vor putea fi vizualizate în mod liber, gratuit și nelimitat de către toți utilizatorii site-ului moinitorul.fisc.md.

Orice persoană care vizitează site-ul nostru www.monitorul.fisc.md va putea avea acces la cele mai recente materiale ale revistei în format electronic, publicate începînd cu 1 ianuarie 2016. Este vorba despre informațiile plasate la rubricile „Documente și comentarii”, „Întrebări și răspunsuri”, toate publicațiile din „SNC noi” și ”Contabilitate practică”, ”Practica fiscală” și ”Consultațiile juridice” privind afacerile și aplicarea legislației fiscale.

Alăturati-vă contribuabililor onești!

Echipa Monitorului Fiscal

Autor: Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD”

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă