Nume
Parola
Vizualizări: 4476
PNUD Moldova invită jurnaliștii la prezentarea unei inițiative de sporire a consumului de fructe în școlile și grădinițele publice din Chişinău
6 Aprilie 2016 — PNUD Moldova invită jurnaliștii la prezentarea unei inițiative de sporire a consumului de fructe în școlile și grădinițele publice din Chişinău
CE: Pe 8 aprilie 2016, la Casa ONU, va avea loc prezentarea unei inițiative pilot de sporire a consumului de fructe proaspete în școli și gradinițe și de mobilizare de fonduri pentru aceasta.

Proiectul presupune crearea unei noi piețe de gustări de fructe proaspete porționate, procesate și ambalate corespunzător. Aceasta va permite sporirea graduală a consumului de fructe, ceea ce va avea impact pozitiv pentru sănătatea copiilor. Totodată, ar putea fi obţinute importante avantaje economice și de piață pentru producătorii și procesatorii de fructe din țară.

CINE: Jurnaliști

FORMAT: Reuniune neformală, off-the-record, cu timp dedicat pentru interviuri (opţional)

VORBITORI:
• Dumitru Vasilescu, Manager de proiecte, PNUD Moldova
• Iurie Fala, Director Executiv, Asociația Moldova Fruct
UNDE: Casa ONU, 31 August 1989, 131

CÎND: 8 aprilie 2016, ora 14:00

IMPORTANT:
Copiii din Republica Moldova consumă fructe în stare proaspătă în proporţie de 70% din cantitatea recomandată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Pentru detalii şi confirmarea participării:
Laura Bohanţova, Coordonatoare comunicare, 068511883, laura.bohantova@undp.org