Nume
Parola
Vizualizări: 4828
Deservirea la Î.S. „Fiscservinform”. Opiniile beneficiarilor
mun. Chisinau, 17 Martie 2016 — Î.S. „Fiscservinform”, fiind operatorul tehnico-tehnologic al Serviciului Fiscal (SFS) din Republica Moldova - asigură conectarea/reconectarea persoanelor juridice, dar şi a celor fizice la serviciile electronice oferite de autoritatea fiscală naţională.

Deservirea clienţilor la nivelul standardelor internaţionale este confirmată prin recertificarea întreprinderii pentru servicii de dezvoltare, implementare, configurarea şi întreţinere a sistemelor informaţionale în conformitate cu catalogul de servicii V 1.0 pentru ISO 20000-1:2011.

În acelaşi timp, menţinerea şi respectarea indispensabilă a prevederilor acestui standard, în contextul stabilirii unui nivel superior de satisfacţie a clienţilor - rămâne prioritatea noastră fundamentală.

Toate eforturile, metodele de prestare a serviciilor şi iniţiativele noastre au un singur scop: creşterea satisfacţiei clienţilor prin calitate, valoare şi servicii utile.

Ne-am propus să aflăm nemijlocit de la beneficiari despre acele aspecte care le-au plăcut în procesul deservirii de către operatorii Î.S. „Fiscservinform” şi cele care au fost mai puţin agreabile. Răspunsurile le prezentăm în continuare.

- „Personalul este foarte atent, discret chiar. Iau în considerare că nu toată lumea operează foarte bine cu calculatorul şi sistemele şi sunt foarte răbdători la consultări şi instruire, amabili în a răspunde la toate întrebările pe care le-am adresat.

Procedura de programarea ar trebui îmbunătăţită. Adesea, când apelăm la 822-222, toţi operatorii sunt ocupaţi şi greu luăm legătura pentru a ne programa. Iar dacă sunăm la sfârşit de lună - graficul de deservire ocupat pe mult timp înainte.

Totuşi, în comparaţie cu alte instituţii de stat, la Î.S. „Fiscservinform” am avut parte de o servire de calitate. Şi acest fapt bucură.” - Victor Topor, Administratorul SC „VIACESAGRO” S.R.L.

- „La 12 martie am fost la oficiul DVS pentru a modifica semnătura electronică. Am rămas mulţumiţi de deservirea pe care am primit-o. Aţi fost receptivi și expliciţi. Vă mulţumim!” - Olga Leşan, Contabil ÎCS „A.K.M. Organization” S.R.L.

- „Mi-a plăcut deservirea. Nu e pentru prima oară când apelez la serviciile operatorilor Î.S. „Fiscservinform”. Dar de fiecare dată primesc răspuns la toate întrebările mele şi beneficiez de o asistenţă operativă şi de calitate. Nu am nici un fel de obiecţii.” - Luminiţa Moscovciuc, Contabil „Lumina” S.R.L.

- „După mine a fost foarte ok. Personal tânăr, receptiv. Domnişoara care m-a deservit - Aliona Stratulat, a fost foarte amabilă, într-un mod explicit mi-a oferit informaţiile necesare pentru a utiliza serviciile electronice fiscale, iar tot procesul de înregistrare şi conectare a durat 15 minute.

Cu referinţă la propuneri, cred că ar trebui optimizată procedura de programare. Poate de implementat rândul electronic. Pentru că, atunci când vii pentru prima dată, e oarecum dificil - nu ştii cum funcţionează, nici la cine să te adresezi.” - Violeta Basoc, Director „Raquette Group” S.R.L.

- „Personal operativ, amabil, calificat - asta am văzut azi la Î.S. „Fiscservinform”. Deservirea mi-a lăsat o impresie plăcută şi nu am observat să fie comisă vre-o eroare. Vă mulţumesc!” - Ilia Carabetchi director SRL „Geotrix”.

Suntem recunoscători respondenţilor pentru disponibilitate, timpul acordat şi sinceritate.

Cu toată responsabilitatea comunicăm, că sugestiile înaintate vor fi analizate pentru a stabili posibilitatea de a le implementa cât de curând posibil, de oarece dorim să oferim clienţilor noştri o deservire pe măsura aşteptărilor, care să se transforme eventual în parteneriate de succes.

Pentru informaţii suplimentare despre activitatea Î.S. „Fiscservinform”, Vă rugăm să ne apelaţi la numărul de telefon (022) 822 222 sau ne puteţi scrie pe adresa de e-mail: fiscservinform@fsi.fisc.md

Tatiana Staicova,
Serviciul de presă,
Î.S. "Fiscservinform"