Nume
Parola
Vizualizări: 6300
Ziua fără datorii serbată în R. Moldova pentru a patra oară
Chișinău, 17 Noiembrie 2015 — 17 noiembrie 2015, este ziua când în R. Moldova, pentru al patrulea an consecutiv se serbează ziua fără datorii.
Potrivit unui sondaj efectuat la comanda companiei INCASO de către compania Magenta Consulting 9% dintre moldoveni au datorii pentru ca uită să le achite. Este o ocazie suplimentară pentru a face un rezumat al situației financiare personale, pentru a ne reaminti cui datoram bani și cât, și să acționăm în sensul achitării acestora.
Fiecare din noi dorește să își îmbunătățească existența. Deseori, pentru acest lucru nu ne ajung bani și îi împrumutăm de la părinți, prieteni, instituții financiare etc. Cineva împrumută bani pentru a-și achita studiile, altcineva - pentru a-și cumpăra o vilă, iar o pensionară sau o familie cu venituri modeste - pentru a supraviețui până la următorul salariu…
Întru susținerea Zilei fără datorii, INCASO lansează o promoție privind reducerea din costurile de colectare cu 50% în cazul achitării integral a datoriei în perioada 1 noiembrie – 31 noiembrie, acțiunea în cauză are ca scop adoptarea în rândul populației a unei atitudini conștiente și responsabile față de credite și față de achitarea datoriilor.
În luna noiembrie vă provocăm să vă achitați datoriile acumulate, de orice fel ar fi ele: factura la telefon, internet, energie electrică, împrumuturi luate de la prieteni, rata la bancă, la companiile de microfinanțare etc. Vă provocăm să vă eliberați de această problemă care cu siguranță vă apasă și să sărbătorim împreună Ziua Fără Datorii!
INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.


ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 85 37 65, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso