Nume
Parola
Vizualizări: 4783
Incaso alături de copii cu autism din Moldova
29 Octombrie 2015 — Incaso Moldova a făcut o donație pentru organizația necomercială “Înțelegem Autismul” care a deschis în Chișinău Centrul de reabilitare pentru copii diagnosticați cu autism - Puzzle Kids. Sperăm ca aportul adus de Incaso va fi de folos, iar copilașii cu autism din Republica Moldova să beneficieze de terapiile centrului care le pot oferi o integrare fără obstacole în societate.

Clubul Puzzle Kids adună specialiști în domeniul autismului iar părinții pot să-și aducă copii pentru consultații individuale. Din păcate, sunt nevoie de surse pentru finanțarea proiectului: plata arendei, serviciile comunale, salariul specialiștilor ABA (Analiza comportamentală aplicată), care investesc în studiile sale de specializare mulți bani și, respectiv, serviciile lor sunt costisitoare.

INCASO vine cu un gest mic pentru susținarea activității centrului, și îi îndeamnă pe toți să nu rămână indiferenți și să contribuie la finanțarea centrului.

Implicarea în gesturi de binefacere sau suport nu este doar o manifestare a empatiei, ci este o expresie a responsabilității sociale pe care mediul de afaceri si fiecare persoana in parte ar trebui să o promoveze.

INCASO salută astfel de inițiative, iar acțiunea în cauză se înscrie în șirul întreg de activități caritabile la care INCASO este și va fi prezent.


ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, șos. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md