Nume
Parola
Vizualizări: 4745
Apel de propuneri de proiecte: Programul de Cooperare Teritorială Republica Moldova - Ucraina, finanțat în cadrul Parteneriatului Estic
23 Aprilie 2015 — Pe data de 15 aprilie 2015, Autoritatea de Management a Programului de Cooperare Teritorială a Parteneriatului Estic a lansat apelul de propuneri de proiecte pentru consolidarea cooperării teritoriale între Republica Moldova și regiunile limitrofe ale Ucrainei menite să elaboreze și să implementeze în comun proiecte transfrontaliere.

Partenerii de cooperare teritorială, inclusiv autoritățile locale, comunitățile și organizațiile societății civile, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova și cele trei regiuni eligibile din Ucraina - Cernăuți, Vinița și Odesa - sunt invitați să aplice pentru finanțare cu scopul de a aborda provocările comune de dezvoltare a țărilor.

Prioritate vor avea proiectele comune care vizează promovarea unor legături mai strânse de afaceri peste graniță, dezvoltarea oportunităților de angajare alternativă în zonele rurale, rezolvarea problemelor transfrontaliere de mediu, inclusiv pregătirea pentru situații de urgență. Promovarea diversității multiculturale și integrarea socială a minorităților etnice, precum și facilitarea contactelor dintre oameni în sfera socială, cultură, educație și sport sunt de asemenea eligibile pentru a fi finanțate. Suma indicativă pusă la dispoziție de către UE pentru acest apel de propuri de proiecte este de 3,3 milioane de euro.

Depunerea propunerilor de proiecte este deschisă până la 14 iulie 2015 la adresa biroului Autorității de Management EaPTC Nord (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, str. Chervonoarmiyska 44, Kiev 01004, Ucraina).

Formularul de aplicare, eligibilitatea, procesul de selecție, cerințele specifice, precum și alte informații utile pentru solicitanții, pot fi găsite în Ghidul Solicitantului la adresa: http://eaptc-ma.eu/en/page/cat/4/moldova- --ukraine / . Solicitanții pot pune întrebări Autorității de Management în ceea ce privește apelul de propuneri de proiecte în scris, la următoarea adresă de e-mail: eaptc-kiev@giz.de.

Sesiunile de informare privind acest apel de propuneri de proiecte vor avea loc în intervalul 9:30 - 16:00, după cum urmează:

27 aprilie 2015 - Chișinău, Summit Events, str. Tighina 49/3
28 aprilie 2015 - Bălți, hotelul Bălți, str. M. Sadoveanu 1, etajul 4
30 aprilie - Cahul - Consiliul Raional, Strada Independenței 2
05 mai - Cernăuți
06 mai - Vinița
08 mai - Odesa

Detalii la: http://serviciilocale.md/libview.php?l=ro&idc=55&id=1093&t=/Stiri-Galerii-foto/Noutati-pe-domenii/Dezvoltare-regionala/Apel-de-propuneri-de-proiecte-Programul-de-Cooperare-Teritoriala-Republica-Moldova-Ucraina-finantat-in-cadrul-Parteneriatului-Estic

Autor: GIZ/Modernizarea serviciilor publice locale in RM

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă