Nume
Parola
Vizualizări: 4165
„Educația pentru respect reciproc și șanse egale începe în familie”
Chișinău, 26 Septembrie 2013 — Vicepreședinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, a participat la un eveniment organizat de Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM) și a menționat că „mass-media joacă un rol important” în modelarea comportamentală și emoțională a adolescenților, mai ales atunci când este vorba de aspectele de gen.

„Educația pentru respect reciproc și șanse egale începe în familie”, a afirmat Vicepreședinta Parlamentului în cadrul acestui eveniment, care a inclus vizionarea filmului „Miss Representation” axat pe contribuția societății și mass-media la promovarea mesajelor gender.

În intervenția sa din discuțiile pe marginea filmului, Vicespeakerul Liliana Palihovici a subliniat „rolul important al mass-media în promovarea toleranței și egalității de șanse pentru participare la dezvoltarea țării și în procesul de luare a deciziilor”.

La eveniment au participat Carmina Vicol, Președinta AFAM; Sorin Mereacre, Președintele Fundației Est-Europene; Alexei Buzu, Director executiv, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare; Silvia Radu, Președinta Gas Natural Fenosa Moldova.

Serviciul de presă | Cabinetul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova