Nume
Parola
Vizualizări: 5399
Socialiştii cer tragerea la răspundere a persoanelor vinovate în cazurile BEM şi Aeroportului din Chişinău
25 Septembrie 2013 — Astăzi, mai mulţi membri şi simpatizanţi ai PSRM, au organizat un miting în faţa Ministerului Agriculturii, scandînd împotriva tranzacţiilor ilegale de la Banca de Economii, împotriva concesionării Aeroportului Internaţional Chişinău, împotriva iniţierii privatizării unor întreprinderi importante din ţară, cum ar fi S.A. “MoldTelecom”, S.A. “Aroma”, Combinatul de vinuri Ialoveni, CETurile, REDurile etc.
Socialiştii au solicitat includerea în mod prioritar în ordinea de zi a primei şedinţe a Parlamentului examinarea situaţiei pe marginea BEM, a Aeroportului Internaţional Chişinău şi altor instituții care urmează a fi supuse înstrăinării și/sau privatizării.
Totodată socialiştii au cerut crearea comisiei de anchetă cu investigarea detaliată a cazurilor respective și tragerea la răspundere, inclusiv penală a tuturor celor care au fost implicaţi în aceste fărădelegi.
Socialiştii au asigurat cetăţenii RM şi actuala guvernare că vor merge pînă la capăt pentru ca persoanele vinovate de fărădelegile comise să fie trase la răspundere.
Socialiştii au scandat lozinci: “Reîntoarceţi Banca poporului!”, “Vinovaţii la răspundere!”, “Stop priHvatizare!” etc.