Nume
Parola
Vizualizări: 4106
Dialoguri despre reușită la Horodiște și Sadova în beneficiul copiilor, tinerilor și comunității
Horodiște, Sadova, raionul Călărași, 18 Septembrie 2013 — Seria dialogurilor despre reușită cu participarea tinerilor, susținută de Vicepreședinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, a continuat în această săptămână la Horodiște, raionul Călărași, iar la Sadova Vicespeakerul a vizitat grădinița, unde există probleme legate de finanțare și dotări.

Liliana Palihovici i-a îndemnat pe tinerii și pe tinerele de la Liceul Teoretic din Horodiște – liceu pe care l-a absolvit Vicepreședinta Parlamentului – „să nu dea mită și să nu ia mită atunci când vor fi angajați sau angajatori”. La fel, parlamentara i-a îndemnat pe liceenii care au participat la acest dialog despre succesul în viață, reformele în educație, combaterea corupției să învețe, deoarece nu vor exista posibilități de copiere.

Vicepreședinta Parlamentului a vizitat de asemenea localitatea Sadova, unde grădinița se confruntă cu dificultăți de finanțare. Liliana Palihovici a discutat cu administrația locală și factori de decizie din raionul Călărași pentru identificarea unor soluții pozitive în beneficiul copiilor și comunității.

Serviciul de presă | Cabinetul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova