Nume
Parola
Vizualizări: 4157
Pledoarie pentru implicare, soluții, reușită
Chișinău, 12 Septembrie 2013 — „PENTRU MINE SUCCESUL ÎNSEAMNĂ CAPACITATEA DE A AJUTA OAMENII ȘI DE A SCHIMBA LUCRURILE ÎN BINE” – LILIANA PALIHOVICI LA „CLUBUL NOSTRU”

Vicepreședinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, a fost invitata ediției „Exclusiv” din 10 septembrie 2013 a „Clubului nostru” unde a împărtășit idei și exemple despre reușita în viață, despre politică și familie, despre activitatea parlamentară, oferind și propria definiție a succesului.

„Diferiți oameni înțeleg succesul în mod diferit. Pentru unii succesul este legat de familie, pentru altcineva – de singurătate, iar pentru alții succes înseamnă să ai bani și notorietate. Pentru mine însă succesul înseamnă capacitatea de a ajuta oamenii și de a schimba lucrurile în bine”, a afirmat Liliana Palihovici în fața celor peste 230 de doamne din diferite domenii care au participat la reuniunea „Clubului nostru”, care este o inițiativă „pentru femei realizată de către femei”, lansată în Moldova acum doi ani.

Liliana Palihovici a mai mărturisit că îi plac provocările pentru că ele o fac mai puternică: „În tot ceea ce fac mă ghidez de valori și încerc prin acțiuni să generez soluții”.

„Respect oamenii care nu rămân indiferenți, ci se implică. Implicarea ne ține în mișcare, ne dezvolta și ne oferă noi oportunități în viață și în carieră. Am ales să mă implic în politică pentru a schimba lucrurile. Iar echipa din care fac parte este familia care mă ajută să realizăm împreună obiectivele de guvernare pe care ni le-am propus”, a afirmat Vicepreședinta Parlamentului.

„Vă îndemn să educați copiii Dumneavoastră în spiritul libertății și respectului față de femei. Doar o astfel de educație va schimba mentalitatea societății noastre. Îmi doresc mai mulți profesori bărbați în școlile din țară și mai mulți bărbați implicați în educația copiilor din fragedă copilărie”, a fost îndemnul Lilianei Palihovici.

Alături de Vicepreședinta Parlamentului, în calitate de vorbitoare ale acestei ediții a „Clubului nostru” au fost invitate Natalia Morari, jurnalistă; Daniela Terzi-Barbăroșie, psiholog; și Natalia Chirică, femeie de afaceri.

Doina Cernavca, fondatoarea „Clubului nostru” a mulțumit Vicepreședintei Parlamentului pentru participare la eveniment și a declarat că este pentru prima dată când la o reuniune a clubului sunt prezente doamne de succes din Republica Moldova.

Serviciul de presă | Cabinetul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova