Nume
Parola
Vizualizări: 3991
Reprezentantul UNICEF în Moldova către Vicepreşedinta Parlamentului: „Sunteţi o luptătoare pentru drepturile copilului şi doresc să avem mai multe proiecte comune”
Chișinău, 3 Septembrie 2013 — „Ştiu că sunteţi o luptătoare pentru drepturile copilului şi doresc să avem mai multe proiecte comune”, i-a mărturisit noul Reprezentant al Fondului ONU pentru Copii în Moldova, Nune Mangasaryan, Vicepreşedintei Parlamentului, Liliana Palihovici, în cadrul întrevederii de astăzi.

Reprezentantul UNICEF în Moldova către Vicepreşedinta Parlamentului: „Sunteţi o luptătoare pentru drepturile copilului şi doresc să avem mai multe proiecte comune”
Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova a salutat prezenţa UNICEF în ţara noastră şi a apreciat asistenţa acestei organizaţii internaţionale dedicate drepturilor copilului, oferită de-a lungul anilor comunităţilor, familiilor, copiilor şi autorităţilor din Moldova. „Dorim în continuare un dialog eficient şi constructiv cu UNICEF în beneficiul fiecărui copil din Republica Moldova”, a afirmat Vicespeakerul moldovean.

În cadrul acestei întrevederi dintre Liliana Palihovici şi Nune Mangasaryan au fost trecute în revistă proiectele de legi orientate spre îmbunătăţirea cadrului legal privind dreptul copilului la educaţie şi dreptul copilului de acces la servicii sociale de calitate. În context, a fost menţionat de asemenea faptul că asistenţa UNICEF pentru Republica Moldova este pe cât de importantă, pe atât de complexă în dialogul dintre instituţiile statului, societate civilă, partenerii de dezvoltare, comunităţi.

Nune Mangasaryan este, din iulie 2013, noul Reprezentant UNCEF în Republica Moldova. Noul Reprezentant are peste 30 ani de experiență în serviciul public și dezvoltare internațională. Pe parcursul carierei sale, Nune Mangasaryan a lucrat în diferite țări ale lumii, acordând asistență guvernelor în vederea soluționării problemelor copiilor și realizarea deplină a drepturilor lor. UNICEF este prezent în Moldova din 1995 şi este o agenţie lider în domeniul drepturilor copilului.

Serviciul de presă | Cabinetul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova