Nume
Parola
Vizualizări: 4005
„Să fiţi uniţi şi să munciţi împreună pentru a obţine LUCRURI FRUMOASE”
Chișinău, 2 Septembrie 2013 — VICEPREŞEDINTA PARLAMENTULUI LE-A ADUS ÎN DAR COPIILOR ENCICLOPEDIA BRITANNICA ÎN 16 VOLUME, CU APROAPE 3 MILIOANE DE CUVINTE.

„Să fiţi uniţi şi să munciţi împreună pentru a obţine LUCRURI FRUMOASE”. Acesta a fost unul dintre mesajele cheie pe care Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, l-a transmis astăzi elevilor, liceenilor, părinţilor şi profesorilor de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Chişinău.

Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, a participat astăzi la festivitatea de deschidere a noului an de învăţământ la Liceul „Mihai Viteazul” din capitală şi, împreună cu urările sale de reuşită, a adus în dar „Enciclopedia Britannica”, o resursă valoroasă de informare, la orice vârstă, acasă, la şcoală sau la serviciu.

În mesajul său adresat copiilor, Vicespeakerul Liliana Palihovici i-a îndemnat să înveţe din experienţa părinţilor şi profesorilor, să fie vizionari şi să devină cetăţeni demni ai Republicii Moldova. „Trebuie să folosiţi tehnologiile informaţionale moderne în procesul educaţional, dar să nu uitaţi de cărţi”, le-a spus elevilor şi liceenilor oaspetele. În acelaşi timp, doamna Palihovici i-a îndemnat pe profesori să fie combativi atunci când este vorba de implicare în procesul de reformare a sistemului educaţional din ţară.

„Enciclopedia Britannica” în 16 volume, pe care Liliana Palihovici a adus-o în dar Liceului „Mihai Viteazul”, conţine peste 28 000 de articole, iar întregul text are peste 2,6 milioane de cuvinte. Aici sunt prezentate într-un singur volum informaţii despre fiecare domeniu al cunoaşterii: de la artă şi afaceri, informatică, geografie, istorie, literatură, medicină, ştiinţe politice, filozofie, până la ştiinţă şi sport.

Serviciul de presă | Cabinetul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova