Nume
Parola
Vizualizări: 5852
Vizita Primarului or. Strășeni la ZEL ”BĂLȚI”
Balti, 11 Ianuarie 2013 — Astăzi, Administrația Zonei Economice Libere ”BĂLȚI”, a fost vizitată de către Primarul or. Strășeni, d-na Valentina CASIAN însoțită de secretarul Consiliului orășenesc, d-na Svetlana RADU și reprezentanții conducerii a două întreprinderi publice locale (ÎM ”Apă-Canal Strășeni” și ÎM ”Gospodăria Comunală Strășeni”). Acțiunea dată a avut loc ca urmare a deschiderii Subzonei nr. 4 a ZEL ”BĂLȚI” în or. Strășeni.
Scopul vizitei a fost informarea din prima sursă referitor la activitatea rezidenților și oportunitățile investiționale valorificate în cadrul acesteia, precum și stabilirea parteneriatului de lungă durată între APL și Administrația ZEL ”BĂLȚI”.
Administratorul principal, dl. Marin CIOBANU a făcut referință la careva avantaje regionale importante ale prezenței ZEL ”BĂLȚI” în mun. Bălți și or. Strășeni, planul de dezvoltare a Subzonei nr. 4 în or. Strășeni și impedimentele de ordin administrativ ce urmează a fi înlăturate.
În finalul întrunirii, d-na CASIAN și-a manifestat disponibilitatea pentru susținerea ZEL ”BĂLȚI” în dezvoltarea infrastructurii și proiectelor investiționale în Subzona nr. 4 din or. Strășeni și s-a convenit semnarea în viitorul apropiat a unui memorandum de colaborare între Administrația ZEL ”BĂLȚI” și Primăria or. Strășeni.

Zona Economică Liberă ”BĂLȚI”
www.zelb.md