Nume
Parola
Vizualizări: 5415
Compania slovenă PTZ va examina posibilitatea de a muta afacerea în RM
Chișinău, 8 Iunie 2012 — Reprezentantul companiei slovene ”PTZ” s-a întâlnit la sediul MIEPO, cu reprezentanții companiilor moldovenești: Agropiese TGR, Auto Mall, Autopresent, Federaţia Naţională a Fermierilor din Moldova, Moldagrotehnica.

Discuțiile s-au axat pe domeniile comune de activitate, de producție și comercializare, posibilitatea stabilirii legăturilor comerciale precum și domeniul investițional din Republica Moldova.

De asemenea, reprezentantul companiei slovene PTZ a menționat faptul că la moment, conducerea companiei examinează posibilitatea de a muta sediul afacerii din Slovenia în altă țară. Astfel, se va analiza posibilitățile oferite de Republica Moldova pentru investitorii străini din domeniul vizat.

În acest sens, MIEPO a prezentat și va oferi în continuare suportul informațional despre aspectele și beneficiile climatului investițional al RM pentru efectuarea investițiilor companiei PTZ.

Compania slovenă PTZ este specializată în producerea pieselor auto, pompelor electrice și mecanice de combustibil pentru motoare diesel și benzină, utilajelor de încălzire centrală a locuințelor etc.

Amintim, recent Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovarea a Exportului MIEPO și Agenția Publică de Antreprenoriat și Investiții Străine din Republica Slovenia (JAPTI) au semnat un Memorandum de Colaborare ce vizează domeniile specifice ale organizațiilor și anume atragerea investițiilor și promovarea exportului.


Serviciul de presă MIEPO

Autor: Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportulu

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă