Nume
Parola
Vizualizări: 5300
Zona Economică Liberă ”BĂLȚI” a aderat la Organizația Mondială a Zonelor Libere
3 Mai 2012 — În scopul promovării oportunităților investiționale pe care le oferă Zona Economică Liberă ”BĂLȚI”, Administrația acesteia a definitivat procedura de aderare la Organizația Internațională a Zonelor Libere ”WORLD FREE ZONE CONVENTION” (www.freezones.org).
Organizația respectivă reprezintă cea mai mare asociație internațională a zonelor libere cu sediul central în orașul Londra, Marea Britanie. Scopul acestei organizații este valorificarea potențialului investițional oferit de circa 1200 zone libere din întreaga lume, prin organizarea diverselor traninguri, seminare, întruniri, conferințe și forumuri internaționale.
Acțiunile sunt direcționate spre informarea corporațiilor transnaționale, fondurilor de investiții și companiilor private, care tind spre dezvoltarea afacerilor în condițiii de activitate economică și fiscală speciale.
Această acțiune este rezultatul implementării măsurilor planificate în cadrul
”Strategiei de atragere a investițiilor străine directe în Zona Economică Liberă ”BĂLȚI”” și va duce la identificarea oportunităților noi de promovare a potențialului investițional al Zonei Economice Libere ”BĂLȚI” în plan internațional.


Zona Economică Liberă ”BĂLȚI”
www.zelb.md