Nume
Parola
Vizualizări: 4395
CJI anunţă concurs de selectare a unui Expert in Advocacy
Chisinau, 9 Martie 2012 — Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), organizaţie neguvernamentală pentru sprijinirea jurnaliştilor şi a organizaţiilor mass-media, anunţă angajarea prin concurs a unui Expert in Advocacy in cadrul proiectului „Reformarea legislaţiei cu privire la reflectarea alegerilor de către mass media”.

Responsabilităţile expertului:

Planificarea si elaborarea unei campanii de advocacy in cadrul proiectului, in scopul de a promova concluziile obţinute in urma studiului „Reglementarea conduitei mass-media în campania electorală” precum şi a recomandărilor de modificare a legislaţiei electorale.

Criterii de selectare:

• Experienţă de activitate în cadrul campaniilor de advocacy, in special cele ce ţin de autorităţile publice;
• Abilităţi de elaborare a metodologiilor de cercetare, monitorizare şi evaluare, scriere de rapoarte şi lucru individual;

Dosarul va include:

• CV-ul aplicantului, cu accentuarea experienţei de elaborare a campaniilor de advocacy.

Dosarul va fi expediat pînă la data de 30 martie, 2012, ora 18.00, la următoarea adresă: Centrul pentru Jurnalism Independent, Chişinău, MD-2012, str. Şciusev 53, sau la adresa electronică mlu@ijc.md.

Pentru informaţii suplimentare: mlu@ijc.md sau tel. 213652, Elena Candu, coordonator al Departamentului politici şi legislaţie mass-media.

Elaborarea studiului face pare din proiectul „Reformarea legislaţiei cu privire la reflectarea alegerilor de către mass media”, implementat de CJI cu susţinerea financiară a Ambasadei Olandei în cadrul Programului MATRA.