Nume
Parola
Vizualizări: 7951
WORKSHOP “EEN – Parteneriate si Oportunităţi”
mun. Chisinau, 23 Noiembrie 2011 — În data de 25 noiembrie 2011 Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic organizează Workshop-ul cu tematica “Enterprise Europe Network (EEN) - partneriate şi oportunităţi” ce se va desfăşura în cadrul Expoziţiei Internaţionale Specializate “Infoinvent – 2011”, în Sala de Conferinţe, Pavilionul nr.2, C.I.E “MOLDEXPO” S.A, începând cu ora 10:00.

La momentul actual Enterprise Europe Network reuneşte aproximativ 600 de Organizaţii de susţinere a Antreprenoriatului din 49 ţări, care sprijină Întreprinderile Mici şi Mijlocii să profite de oportunităţile de afaceri oferite de piaţa unică UE.

Scopul Worshop-ului este de a familiariza IMM-urile locale inovatoare cu oportunităţile oferite de către reţeaua EEN. La eveniment vor participa atît membrii consorţiului din Republica Moldova – Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic (AITT), Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI) , Organizaţia pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) cît şi membrii a reţelei EEN din Romania – Asociaţia Ramană pentru Transfer Tehnologic şi Inovare (AROTT).

La eveniment sunt invitaţi să participe toţi cei cointeresaţi.

Informaţii adiţionale cu privire la Workshop pot fi solicitate la numărul de telefon: 88 25 68.