Nume
Parola
Vizualizări: 5202
Să fim alături de cei puternici, să fim alături de daci !
Chișinău, 18 Iulie 2011 — “Dacii” sunt cei care au spart ghiața în fotbalul de la Chișinău și tot “Dacii” luptă acum, pentru prima dată în istorie, pentru un loc de onoare în grupele Ligii Campionilor la fotbal. În aceste zile dificile din țara noastră, participarea echipei de fotbal a lupilor galbeni în preliminariile Ligii Campionilor este mai mult decât sugestivă. Meciul de miercuri, 20 iulie, ar putea fi un simbol care să ne unească metaforic pe toți într-o luptă, într-un spirit dacic, pentru o victorie, pentru o demnitate, pentru o unificare a eforturilor să construim frumosul și viitorul. Dacă mai avem ceva patriotic în noi, dacă mai vrem să credem că putem construi un viitor împreună, atunci să venim cu toții la meciul de miercuri și să susținem FC «Dacia» care va ține piept dârz în lupta petru calificarea în următoarea etapă a Ligii.
Înțelegem că Dacia Chișinău nu este doar o simplă echipă de fotbal. Astăzi ea poate deveni un simbol național sugestiv și puternic ca străbunii noștri daci. Să nu pierdem deci și această frumoasă oportunitate, creată lupii galbeni în acest meci, care vine să ne reunească încă o dată transmițându-ne mesajul notoriu – doar împreună vom putea să ne creăm viitorul și doar împreună vom fi mai puternici.
Brandul aqua unIQa deja, mai bine de un an, este alături de FC «Dacia» și se solidarizează respectuos cu acest club de fotbal atât în campionat cât și în turneele internaționale pentru calificările în Ligile Europene. De asemenea, brandul aqua unIQa face și un apel către fiecare cetățean responsabil al Republicii Moldova să dea curs chemării națiunii și să vină la meci pentru un efort și o victorie comună a noastră.