Nume
Parola
Vizualizări: 9269
“Lupii Galbeni” de la FC “Dacia” fac performanțe și în business, nu doar în fotbal !
Chisinau, 13 Martie 2011 — ”Lupii Galbeni” de la FC «Dacia» au prelungit și au extins contractul de preferențialitate cu brandul aqua unIQa, conform căruia fotbaliştii dacici vor consuma doar apă potabilă iodată aqua unIQa la toate antrenamentele şi meciurile disputate.

“În fotbalul profesionist totul este important: valoarea şi potenţialul jucătorilor, staff-ul antrenorilor, terenul şi condiţiile de joc, condiţiile climaterice, spiritul de echipă, susţinerea suporterilor, dar şi calitatea apei pe care o consumă fotbaliştii. Tocmai de aceea am decis să prelungim și să extindem contractul de preferențialitate cu brandul aqua unIQa. Avem obiective îndrăzneţe şi credem, că împreună, vom reuşi să menținem poziția de vârf în Divizia Națională și, în același timp, să devenim, în sfârșit, campioni ai Moldovei” a declarat Directorul Comercial al FC Dacia, Zinaida Jioară.

“Din totdeauna am iubit tot ceea ce înseamnă Patrie, valoare, ideal, iar Dacia este tocmai simbolul care reprezintă în sine trecutul nostru măreţ, curajul strămoşilor şi idealurile noastre de veacuri. Iată de ce noi, colegiul Managerial al brandului aqua unIQa, manifestăm o deosebită simpatie faţă de acest club de fotbal şi faţă de acești fotbalişti care “luptă ca dacii în teren”. Noi credem că FC Dacia merită să lupte deja pentru un loc în Liga Campionilor, și, cu acest prilej, îi felicităm călduros cu poziția de top în divizie. Dincolo de parteneriatul de afaceri, colaborarea cu Dacia pentru noi poarta si o conotație simbolică pentru ca brandul FC “Dacia” ne reprezinta pe fiecare in parte, pe toti cei care se simt dacici.” a declarat directorul companiei “GELIBERT” SRL, Dr. Bejenari Vasile.
Menționăm, de asemenea, că parteneriatul FC DACIA – aqua unIQa este construit pe valenţele occidentale ale marketingului integrat care deschide noi oportunităţi viabile mediului de afaceri autohton şi fotbalului moldovenesc.