Nume
Parola
Vizualizări: 6333
Evenimentul de nominalizare a câştigătorilor în Concursul "Cel mai bun elev inovator", ediţia a III-a
Chişinău, 20 Mai 2010 — Sâmbătă, 22 mai 2010, începînd cu ora 11.00, în incinta Bibliotecii Ştiinţifice Centrale „Andrei Lupan” a Academiei de Ştiinţe a Moldovei (str. Academiei, 5a), va avea loc evenimentul de nominalizare a câştigătorilor în Concursul „Cel mai bun elev inovator”, organizat pentru a treia oară de către Academia de Ştiinţe a Moldovei, Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic, Ministerul Educaţiei şi Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală a Republicii Moldova.
Conform regulamentului, pentru acest concurs au fost stabilite premii băneşti:
1 premiu în valoare de 3000 lei pentru locul I,
2 premii a câte 2000 lei pentru locul II şi
3 premii a câte 1000 lei pentru locul III.
De asemenea vor mai fi acordate 8 premii speciale a câte 500 lei fiecare şi diplome de menţiune.
Locurile în concurs sunt stabilite de către un juriu competent, preşedinte al căruia este acad. Gheorghe Duca, preşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei.
La ediţia a III-a a concursului au participat 71 de concurenţi din 36 de instituţii şcolare de învăţământ din 30 de localităţi ale Republicii Moldova, care au prezentat circa 80 de lucrări, demonstrânu-şi ingeniozitatea, creativitatea şi capacităţile lor inventive.
La eveniment au fost invitaţi prim-ministrul Republicii Moldova dnul V.Filat, ministrul educaţiei dnul L.Bujor, viceprim-ministrul, ministrul economiei dnul V.Lazăr, ministrul tineretului şi sportului I.Cebanu, ministrul agriculturii şi industriei alimentare dnul V.Casarciuc, ministrul mediului dnul Gh.Şalaru, alţi înalţi oaspeţi.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţii mass-media.

Secţia Marketing, AITT