Nume
Parola
Vizualizări: 10118
A achitat cu cardul în supermarket şi a câştigat o călătorie în Vancouver!
Chisinau, 20 Ianuarie 2010 — VISA International a premiat vineri, 15 ianuarie, câştigătorul campaniei „Vino la Olimpiada de iarnă din Canada cu VISA”. Eduard Baiciurin, de 47 de ani, a câştigat o călătorie pentru două persoane la Vancouver. El a fost înscris automat la promoţie după ce a plătit cumpărăturile în supermarket cu cardul VictoriaBank.

Eduard Baiciurin a spus că va pleca în călătorie împreună cu soţia sa. Familia Baiciurin va petrece mai multe zile în Vancouver şi va avea posibilitate să asiste la evenimentele din cadrul Olimpiadei de iarnă. Sejurul include cazarea, alimentarea, transportul şi, respectiv, bilete de intrare la două evenimente olimpice.

„Eram în drum spre casă când am fost contactat de la VictoriaBank pentru a mă anunţa că am devenit câştigător. Era ziua de naştere a soţiei şi cumpărasem flori şi cadou pentru ea. După ce am fost sunat de la bancă, am înţeles că mai am un cadou pentru soţia mea. Am mai participat şi în trecut la diferite promoţii, dar nu am câştigat niciodată”.

Promoţia a fost desfăşurată în perioada 12 noiembrie 2009 – 11 ianuarie 2010 în rândul clienţilor VictoriaBank care deţin carduri VISA Classic, VISA Electron şi Visa Gold, emise de VictoriaBank. Prin această campanie VictoriaBank a dorit să ofere clienţilor care achită cu cardul său posibilitatea de a merge la olimpiada de iarnă din Vancouver, pentru a admira unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale omenirii live.
Pentru a participa la promoţie, clientul trebuia să plătească în perioada promoţiei, cu cardul VictoriaBank, pentru produse şi servicii, atât în magazine, cât şi în toate locaţiile unde există posibilitate de achitare cu cardul, inclusiv în filialele 24/24 şi la bancomatele VictoriaBank. Fiecare tranzacţie era, totodată, o înscriere automată la promoţie. Campania s-a încheiat, însă clienţii beneficiază în continuare de celelalte avantaje ale plăţii cu cardul, printre care şi reduceri în magazinele partenere VictoriaShopping.

Pentru prima dată în Republica Moldova cardurile VISA au început să fie emise în anul 1997, iar prima bancă care a eliberat carduri VISA a fost VictoriaBank, fiind la moment, unul dintre liderii de pe piaţă după numărul cardurilor VISA emise.

Serviciul de Relaţii Publice al VictoriaBank