Nume
Parola
Vizualizări: 9751
Visează! Participă! Câştigă! cu “Magia premiilor”
Chisinau, 14 Septembrie 2009 — Cea de-a doua extragere de premii din cadrul celei mai de amploare promoţii din acest an “Magia premiilor” a avut loc vineri, 11 septembrie, în prezenţa a sute de clienţi MOLDCELL, invitaţi de operator să asiste la eveniment pentru a asigura extragerii maximă transparenţă.

Campania “Magia premiilor” se desfaşoară din 6 iulie până pe 5 octombrie curent, pune la bătaie în total 2778 premii şi include 3 perioade de participare, fiecare dintre ele finalizând cu câte o extragere de premii.
Pe 11 septembrie au fost identificate 926 de cupoane câştigătoare din cele peste 151.000 înregistrate in perioada 7 august - 6 septembrie, anul curent. Rezultatele extragerii au fost validate de către un notar public şi o comisie specială care au monitorizat corectitudinea şi transparenţa întregului eveniment.

Premiile extrase sunt:
•    1 apartament cu o odaie în municipiul Chişinău;
•    1 automobil Skoda Fabia;
•    3 laptopuri;
•    33 telefoane mobile;
•    333 pachete a câte 100 SMS în reţea şi
•    555 pachete a câte 100 min pentru apeluri în reţea.

Andrei Goncear, membru al comisiei si câştigătorul apartamentului din prima extragere “Magia Premiilor”: “Astăzi, sunt alături de Moldcell şi clienţii săi în calitate de membru al comisiei de validare. Este o onoare pentru mine să fiu prezent la evenimentul care mi-a schimbat viaţa şi să monitorizez întreg procesul extragerii, transparenţa şi corectitudinea acestuia. O deosebită plăcere am să găsesc speranţa în ochii celor prezenţi la eveniment, şi eu am avut speranţă plus un pic de noroc şi mi-a reuşit.” 

Magia premiilor continuă! Moldcell a dat startul celei de-a treia promoţii.
În campanie pot participa toţi clienţii Moldcell, persoane fizice, iar condiţiile de participare în campanie sunt foarte simple: рentru a se înregistra în campanie clienţii Moldcell trebuie, la reîncărcarea contulului Fantasy, Alocard sau YOYO, să expedieze prin SMS la numărul 333 codul de reîncărcare indicat pe cartelă sau recepţionat la reîncărcarea prin terminalele de plată. Clienţii Moldcell care-şi reîncărcă contul în perioada 7 septembrie – 5 octombrie 2009 au şansa să câştige în cea de-a treia extragere care va avea loc pe 9 octombrie.

Cartelele cu nominalul valoric mai mare oferă mai multe şanse de câştig! De exemplu: suplinind contul cu o cartelă de 49 lei abonatul participă la extragere cu un singur cupon, iar suplinind contul cu o cartela valorică Fantasy de 450 lei, participă în tombolă cu 11 cupoane, ceea ce înseamnă că are instantaneu 11 şanse de câştig! 

Rezultatele extragerii din 11 septembrie vor fi publicate marţi, 15 septembrie, pe site-ul corporativ al operatorului http://www.moldcell.md şi în ziarul Timpul.