Nume
Parola
Vizualizări: 594
Invitație la evenimentul de inaugurare a Liceului Teoretic „Alexei Mateevici” din orașul Șoldănești renovat energetic cu suportul UE
Șoldănești, 23 Februarie 2024 — INVITAȚIE PENTRU PRESĂ


CINE? Agenția de Dezvoltare Regională Centru, Consiliul raional Șoldănești și IPLT „Alexei Mateevici" din or. Șoldănești

CE? Invită instituțiile mass-media la evenimentul de inaugurare a clădirii renovate în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană privind sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Alexei Mateevici" din orașul Șoldănești.

CÂND? Marți, 27 februarie 2024, ora 13.00

UNDE? Liceul Teoretic „Alexei Mateevici" din orașul Șoldănești, str. 31 August 1989, 2.

INVITAȚI: Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, reprezentantul Ambasadei Germaniei în Republica Moldova, conducerea ADR Centru, reprezentanți ai Agenției de Cooperarea Internațională a Germaniei (GIZ), autorități publice locale, reprezentanți ai companiei de construcții, locuitori ai orașului Șoldănești, reprezentanți Mass media.

DETALII: Măsurile de eficiență energetică au fost implementate în cadrul proiectului „Construcția infrastructurii de aprovizionare cu apă şi canalizare, precum şi de eficiență energetică în clădirile publice". Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova) în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Bugetul total al proiectului este de 39,8 milioane euro. Lucrările de sporire a eficienței energetice în cadrul Liceului Teoretic „Alexei Mateevici" din orașul Șoldănești, au fost finanțate de Uniunea Europeană și implementate de Agenția de Dezvoltare Regională Centru.

CONTACTE: Aliona Pînzari, Președinta raionului Șoldănești, aplicantul proiectului, tel.+373 60447669; e-mail alionapinzari@gmail.com.

Rodica Grosu, directoare interimară a Liceului Teoretic „Alexei Mateevici" din orașul Șoldănești, tel.: +373 68208826; email: rodicag223@gmail.com.

Oleg Secrieru, responsabil de proiect, Șef al secției Managementul integrat al proiectelor, ADR Centru, tel.+373 26826671; e-mail: oleg.secrieru@adrcentru.gov.md