Nume
Parola
Vizualizări: 1738
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Eveniment de inaugurare a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” eficientizat energetic și a sistemului de aprovizionare cu apă și canalizare din mun. Ungheni reabilitat și extins din sursele UE
3 Noiembrie 2022 — CINE: Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, Primăria mun. Ungheni și Consiliul Raional Ungheni

CE: Invită instituțiile mass-media la evenimentul de inaugurare a clădirii renovate în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană privind sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu" din mun. Ungheni și proiectul „Reabilitarea și extinderea sistemului de aprovizionare cu apă și canalizare în mun. Ungheni".

CÂND: Miercuri, 09 noiembrie 2022, ora 11.00.

UNDE: Mun. Ungheni, str. Națională 3, în curtea Liceului Teoretic „Mihai Eminescu".

DETALII: Proiectele enumerate mai sus au fost implementate de Agenția de Dezvoltare Regională Centru în cadrul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL). Proiectul MSPL este finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Valoarea totală a proiectului privind „Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu" din mun. Ungheni" constituie aproximativ 3.000.000 Euro, dintre care 2.900.000 Euro - acordați de UE, și 98 000 Euro - contribuție locală.

Valoarea totală a proiectului privind „Reabilitarea și extinderea sistemului de aprovizionare cu apă și canalizare în mun. Ungheni" constituie aproximativ 2 680 000,00 Euro, dintre care 2 395 000,00 Euro - acordați de UE, și 285 000,00 Euro - contribuție locală.

Detalii pe www.adrcentru.md