Nume
Parola
Vizualizări: 1699
REFORMA APL: OAMENII NU SUNT CIFRE IAR SATELE NU SUNT SUME!
29 Decembrie 2021 — Reforma APL trebuie făcută pentru și in interesul OAMENILOR! Nu pentru comoditatea guvernanților, experților, străinilor…… Avem nevoie de o reformă care să păstreze lumina și speranța în satele noastre! NU pentru pentru a stinge lumina și pentru a alunga si pe cei care au rămas!!!!

Ce înseamnă o reformă a administrației publice? De la ce ar trebui să începem, care sunt prioritățile, dar și pașii pe care ar trebui să-i întreprindem pentru ca rezultatul să fie în beneficiul cetățenilor? O parte din răspunsurile la aceste întrebări le aflăm în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM”. Protagoniștii ediției sunt președintele Asociației Comunelor din România Emil Drăghici; directorul executiv al CALM Viorel Furdui; primarul municipiului Edineț, vicepreședintele CALM, Constantin Cojocaru; primarul satului Feștelița, raionul Ștefan Vodă, Nicolae Tudoreanu și primarul satului Oxentea, Dubăsari, Valeriu Rusu.
Emisiunea „La înălțime cu CALM” este realizată de Ana Moraru și poate fi ascultată pe site-ul calm.md la următorul link: https://www.calm.md/reforma-apl-oamenii-nu-sunt-cifre-iar-satele-nu-sunt-sume/

Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă