Nume
Parola
Vizualizări: 337
Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord se întrunesc marți, 27 aprilie, în ședință ordinară
Bălți, 22 Aprilie 2021 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord organizează cea de-a doua ședință ordinară din acest an a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord. Evenimentul va avea loc marți, 27 aprilie 2020, cu începere de la ora 10.00.

Ședința CRD Nord se va desfășura în mediul , prin intermediul platformei Zoom. Pentru a putea participa la eveniment, vă rugăm să utilizați următoarele date de acces:

Zoom: https://us02web.zoom.us/j/82015287423
Meeting ID: 82015287423

La ședința publică a CRD Nord urmează să participe oficiali MADRM, membrii CRD Nord, specialiști ADR Nord, precum și reprezentanți ai societății civile, inclusiv reprezentanți ai mass-media interesați de subiectul dezvoltării regionale.

Membrii CRD Nord urmează să aprobe lista cererilor de finanțare a proiectelor selectate în cadrul Apelului competitiv, propuse spre includere în Programul Operațional Regional Nord 2021-2023. Consilierilor regionali urmează să li se prezinte fișele de proiecte în domeniile Dezvoltare urbană/Revitalizare urbană, Sporirea atractivității turistice, Aprovizionare cu apă și canalizare, Ghidul membrului CRD Nord și studiul „Situația Organizațiilor Societății Civile din Regiunea de Dezvoltare Nord”. Totodată, membrii CRD Nord urmează să ia act de progresul în implementarea proiectului „Suport pentru Consiliul Regional pentru Dezvoltare din Regiunea de Dezvoltare Nord".

Date de contact pentru informații suplimentare: Elena Verenciuc, specialistă în relații APL / CRD Nord; tel.: (231) 6-19-80; e-mail: spsp.adrnord@gmail.com.

Ședința de constituire a CRD Nord de legislatura a IV-a a avut loc în data de 21 ianuarie 2020, la Bălți. CRD Nord este o structură regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord, în componența căreia intră municipiul Bălți și raioanele Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei și Soroca. CRD Nord are 48 de membri: cei 11 președinți de raioane, primarul municipiului Bălți și câte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion și municipiu al regiunii. Membrii CRD Nord își exercită atribuțiile cu titlu gratuit.

www.adrnord.md
Ataşamente:
11330_AGENDA.pdf