Nume
Parola
Vizualizări: 6809
Antreprenorii din Republica Moldova își pot vinde produsele și serviciile pe o nouă piață online
Bălți, 7 Aprilie 2020 — Antreprenorii din Republica Moldova își pot vinde produsele și serviciile pe o nouă piață online: „Iarmarocul IMM-urilor”.

„Iarmarocului IMM-urilor” este un grup creat pe Facebook pentru a susține mediul de afaceri în vânzarea produselor și serviciilor în actualele condiții restrictive pentru circulație și activitate antreprenorială.

La acest grup pot adera toți doritorii care vor să vândă sau să cumpere produse sau servicii livrate de către antreprenorii autohtoni.

Companiile interesate să se înscrie în grupul „Iarmarocul IMM-urilor” trebuie să completeze un profil de tip expres care va conține: o scurtă descriere a afacerii, prețul produselor sau serviciilor, posibilitatea livrării sau plasarea comenzii online, date de contact, un link la pagina oficială a antreprenorului și o fotografie relevantă.

În doar câteva zile de la deschidere, în grupul „Iarmarocul IMM-urilor” s-au înscris peste 4.000 de antreprenori din toată țara.

Platforma a fost deschisă la inițiativa Ministerul Economiei și Infrastructurii de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.