Nume
Parola
Vizualizări: 4928
Festivalul Internațional „CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni” va avea loc la Chişinău, în zilele de 29-30 septembrie 2017
Chișinău, 5 Septembrie 2017 — CIVIC FEST constituie cel mai important eveniment dedicat societăţii civile, care reuneşte ONG-urile din ţară şi din străinătate, proiectele de succes ale acestora şi oamenii cu spirit civic activ, care vor să susţină şi să promoveze dezvoltarea comunităţii prin angajament şi implicare.

Festivalul va cuprinde un program vast, divers şi captivant, cu traininguri şi sesiuni, târguri şi ateliere, flash-mob-uri şi prestaţii artistice.

29 septembrie, Summit Events, Chișinău, str. Tighina 49/3, orele 09.00 - 18.00
#PARTICIPARE CIVICĂ

Tematica acestei zile are drept scop atragerea și motivarea tuturor actorilor și cetățenilor de rând să susțină dezvoltarea comunităților prin generarea de noi idei, inițiative și proiecte de succes în diferite domenii. Se vor organiza paneluri de prezentare a proiectelor, traininguri și sesiuni de networking menite să încurajeze implicarea activă a cetățenilor în realizarea schimbărilor sociale.

30 septembrie, Centrul Shopping MallDova, Chișinău, strada Arborilor 21, orele 10.00 - 19.00
#EXCELENŢĂ CIVICĂ

Tematica acestei zile urmărește încurajarea și promovarea unei poziții civice active, bazate pe responsabilitate, angajament și implicarea efectivă a cetățenilor în realizarea schimbărilor sociale. Un Târg al ONG-urilor (organizat la parterul MallDova) va aduce la cunoștința participanților proiectele și cauzele societății civile care s-au bucurat de succes la nivel local și național, precum și se vor mai organiza ateliere creative, flashmob-uri, prestații artistice și sesiuni de networking.

Cel mai important festival al cetățenilor are nevoie de tine! Dacă îți pasă de țara în care trăiești și vrei să fie mai bine acasă, vino la Civic Fest 2017 și contribuie la dezvoltarea societății civile din Republica Moldova!

Reprezentanții ONG-urilor care doresc să-și prezinte proiectul, istoria de succes, atelierul de creație, acțiunea civică, flash mob-ul sau expoziția realizărilor în cadrul CIVIC FEST 2017, sunt rugați să se înregistreze, completând acest FORMULAR DE PARTICIPARE, până pe data de 18 septembrie curent. Participarea este gratuită.
https://docs.google.com/forms/d/1qR6xfFESe3juiY0lipQ19T8Wy3dh_zEYpewRT0ZXduo/viewform?edit_requested=true

Voluntarii care doresc să contribuie la buna organizare a celui mai important festival al cetățenilor și să-și dezvolte creativitatea, descopere propriul potenţial şi alte competenţe utile pentru viitorul său, sunt rugaţi să completeze acest FORMULAR DE VOLUNTARIAT, până pe data de 15 septembrie curent.
https://docs.google.com/forms/d/1z0__SUUX4242uHluVh0852R6h1SRwZzcmPSnHAa-Qv8/viewform?edit_requested=true

CIVIC FEST 2017 este organizat și implementat de către Asociația Obștească „Synergetica Eur/Est” cu suportul oferit de către Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei și  Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Partener Principal: Centrul Shopping Malldova.

Parteneri: Asociația „EcoContact”, Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova, Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic, Alianța ONG-urilor Active în Domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei, Centrul Media pentru Tineri, Centrul de Resurse Juridice din Moldova, YouthBank Moldova, Asociația „Oberliht”, Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” și Centrul de Asistență a Consumatorului.

Partener media general: TVR Moldova.

Parteneri media: Ziarul de Gardă, Ziarul Timpul, Ziarul Național, Portalul UNIMEDIA, AGORA, EA.md, AllMoldova, #Diez.md, Civic.md, Stiripozitive.eu, Moldova9, Zugo.md, ONG.md

Pentru informații suplimentare:
Natalia Dabija
Coordonatoare proiecte
Asociația Obștească „SynergEtica Eur/Est”
str.Bucureşti 68, Chişinău, MD-2012
Tel: (+373 22) 24 02 74
E-mail: office@civicfest.md
Web: www.civicfest.md
Facebook: Civic Fest Moldova