Nume
Parola
Vizualizări: 1350
Corpul Păcii SUA în Moldova, anunţă concurs de selectare a organizaţiilor partenere pentru a colabora cu voluntarii Americani
7 Februarie 2014 — Corpul Păcii SUA în Moldova, anunţă concurs de selectare a organizaţiilor partenere pentru a colabora cu voluntarii Americani din Programul Dezvoltare Comunitară şi Organizaţională (DCO) in perioada 2014-2016 (plasarea voluntarului in organizatie este pentru 2 ani).

Scopul programului DCO este sustinerea societatii civile si administratiei publice locale in vederea dezvoltarii comunitare durabile in Moldova.

Dacă sunteţi Primărie sau Asociaţie Obştească, care este înregistrată oficial şi activează de cel putin 2 ani în Republica Moldova, vă invităm să aplicaţi pentru posibilitatea de a colabora cu un voluntar din SUA. O conditie importanta pentru colaborare este existenta unei persoane din cadrul organizatiei Dvs. disponibile sa colaboreze zilnic cu voluntarul in calitate de Partener.

Domeniile de activitate a voluntarilor din programul DCO sunt:
1. Dezvoltare Comunitară
a. Dezvoltarea abilitatilor de lider la adulti
b. Dezvoltarea tineretului si implicarii civice
c. Sporirea eficientei utilizarii tehnologiilor informationale

2. Dezvoltare Organizaţională
a. Imbunatatirea managementului organizational
b. Cresterea durabilitatii financiare a organizatiei
c. Sporirea capacitatilor de elaborare si implementare a proiectelor

Pentru mai multă informaţie vă rugăm să consultati documentele anexate: Ghidul Partenerului, Indrumari privind cazarea voluntarilor, Formular de solicitare a voluntarului.

Formularul de solicitare precum si pachetul informativ mai poate fi accesat aici: http://moldova.peacecorps.gov/apply.php , aditional pachetul informativ este anexat la acest email.


Data limită de prezentare a formularului de solicitare completat este 25 Februarie, 2014. Rugam sa trimiteti formularele completate la adresa de email: vfrimupatel@md.peacecorps.gov si aciolan@md.peacecorps.gov, sau prin fax (022) 54 50 22.

In caz ca nu puteti accesa documentele anexate sau doriti mai multa informatie cu privire la Programul Dezvoltare Comunitară şi Organizaţională va rugam sa ne contactati:

Violeta Frimu-Patel – manager program
Tel. (022) 266 315, 0691 07 820
Email: vfrimupatel@md.peacecorps.gov,

Ana Ciolan – specialist program
Tel. (022) 266 331, 0684 25 250
Email: aciolan@md.peacecorps.gov