Nume
Parola
Vizualizări: 3663
Campania promoţională de abonare „6+1” la publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” se extinde pînă la 31 martie 2013!
26 Decembrie 2012 — Redacţia publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD” pune accent pe necesităţile contribuabililor şi a lansat încă din luna septembrie 2012 o vastă campanie de abonare pentru anul 2013, cu genericul „6+1”. Conform acesteia, fiecare persoană juridică/fizică care procură abonament la revistă pentru anul viitor, beneficiază GRATUIT de Cod Fiscal al Republicii Moldova pentru anul 2013*.
Ţinînd cont de faptul că fluxul de contribuabili care doresc să beneficieze de oportunităţile campaniei „6+1” este mare, publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” a extins durata acesteia pînă la 31 martie 2013. În acest fel, orice doritor va dispune de timp suficient pentru a încheia contractul de abonare la revistă.
Pînă la acest moment, promoţia era valabilă doar pentru acei contribuabili care completau formularul de abonare online, de pe pagina web monitorul.fisc.md, în incinta Î.S.”Fiscservinform” şi Inspectoratele Fiscale de Stat teritoriale. ACUM, o dată cu extinderea campaniei pînă la 31 martie 2013, de oportunităţile ei pot beneficia şi acei contribuabili care vor încheia contracte de abonare în incinta tuturor oficiilor Î.S.”Poşta Moldovei”, „Moldpresa” şi alte agenţii de profil.
Astfel, specificăm că la moment, contribuabilii care vor să se aboneze la publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” şi să beneficieze de oportunităţile campaniei „6+1” o pot face prin intermediul următoarelor mijloace:
- în incinta Î.S.”Fiscservinform”;
- prin intermediul formularului de abonare on-line de pe pagina web monitorul.fisc.md;
- prin telefon (la accesarea opţiunii „Abonare prin telefon” de pe bannerul plasat pe pagina web servicii.fisc.md, pe ecran apar două spaţii libere în care este necesar de introdus numărul de telefon şi adresa de e-mail. După accesarea opţiunii „Trimite”, contribuabilul este contactat de către operatorii Î.S.”Fiscservinform” pentru a îndeplini formularul de abonare. Detaliile suplimentare sînt comunicate telefonic.);
- în incinta IFS teritoriale;
- în toate oficiile Î.S.”Poşta Moldovei”; „Moldpresa” şi alte agenţii.

Monitorul Fiscal FISC.MD
Ghidul contribuabilului din Republica Moldova!
* În limita stocului disponibil.
Pentru informaţii suplimentare privind modalitatea de abonare la publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” pe parcursul anului 2013, ne puteţi contacta la numărul de telefon (022) 822-031.