Nume
Parola
Vizualizări: 6658
Raportare fiscală prin intermediul serviciului electronic „Declaraţie electronică”
Chisinau, 12 Februarie 2010 — Toţi cetăţenii economic activi ai Republicii Moldova cunosc că data de 31 martie a fiecărui an este considerată termen limită de prezentare a declaraţiilor fiscale privind achitarea impozitului pe venit.

Începînd cu data de 1 martie a acestui an, în exclusivitate, toate persoanele fizice din Republica Moldova pot beneficia !!!gratis!!!, pe un termen de !!! 5 ani !!!, de posibilitatea de raportare fiscală prin intermediul serviciului electronic „Declaraţie electronică”, utilizând o nouă metodă de criptare a datelor, analogică semnăturii digitale.

Beneficiile incontestabile ale serviciului, recomandat de specialiştii Î.S. „Fiscservinform”, faţă de metoda tradiţională de raportare fiscală (pe suport de hârtie) a persoanelor fizice, constă în faptul că fiecare cetăţean care îşi preţuieşte orice minut al timpul său, dorind să-l folosească cât mai util şi raţional, poate apela, în orice moment, la numărul de telefon 82-22-22 al Centrului de asistenţă a clienţilor al Întreprinderii de Stat „Fiscservinform” sau, având cu sine buletinul de identitate, să se adreseze direct în oficiul nr. 220 al acestui centru, amplasat pe adresa mun. Chişinău, bvd. Ştefan cel Mare 162 (edificiul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, etajul 2) pentru a deveni, timp de cel mult – jumătate de oră în baza unui contract de prestare a serviciilor, deţinătorul unei chei electronice corporative, ce îi va permite să semneze digital şi să transmită prin intermediul internetului către operatorii IFPS, formularul completat şi verificat în format electronic, al declaraţiei sale de venit. Astfel, pe lîngă faptul primirii gratis şi la moment a mini-discului ce conţine cheia corporativă de criptare a informaţiei, beneficiarul serviciului, suplimentar beneficiază, de asemenea - gratis, de un curs expres de instruire pentru utilizarea serviciului dat.

Aşadar, stimaţi contribuabili - persoane fizice, făcând cel mai mic dar raţional efort, D-voastră deveniţi, pe o perioadă de 5 ani, utilizatorii celui mai performant serviciu de raportare fiscală, utilizat pe larg în ţările Uniunii Europene.

Fiţi activi şi beneficiaţi din plin de oferta dată care este nu numai generoasă, dar şi extrem de utilă.

Şi ţineţi minte, numai cei care încearcă reuşesc. De ce să nu fiţi şi D-voastră printre ei?

Vă amintim, că pe parcursul anului 2009, Întreprinderea de Stat. „Fiscservinform” care este operatorul autorizat al serviciilor electronice fiscale în cadrul Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, prin intermediul mijloacelor de informare în masă a depus eforturi susţinute pentru a aduce multilateral şi cu profesionalism la cunoştinţa Domniilor Voastre, toate avantajele şi beneficiile, oferite de serviciile electronice fiscale – „Declaraţie electronică” şi „Declaraţie rapidă”, care devin pe zi ce trece un imperativ al dezvoltării moderne a societăţii noastre.

Pentru cei care au devenit recent utilizatori ai reţelei globale Internet sau au devenit interesaţi în modernizarea stilului lor de viată, Vă recomandăm să vizitaţi adresa electronică a Întreprinderii de Stat „Fiscservinform” www.fiscservinform.fisc.md şi portalul serviciilor fiscale electronice www.servicii.fisc.md.