Nume
Parola
Vizualizări: 43
Au început în forță lucrările de reconstrucție a bulevardului pietonal și amenajarea parcului orășenesc din Criuleni!
18 Septembrie 2024 — Echipa de implementare a proiectelor a vizitat șantierul, unde se desfășoară lucrările de modernizare. În această etapă, se lucrează la decaparea betonului asfaltic, demolarea structurilor existente și evacuarea deșeurilor de construcție.

În cadrul vizitei, au fost discutate și soluțiile pentru provocările apărute la începutul proiectului. Ne dorim ca, prin implicarea tuturor părților responsabile, să găsim cele mai bune soluții și să realizăm cu succes activitățile planificate în acest proiect important pentru Regiunea Centru.

Lucrările în desfășurare au loc în cadrul proiectului „Reconstrucția bulevardului pietonal Mihai Eminescu și amenajarea parcului orășenesc riveran din or. Criuleni" și prevăd ca, centrul urban să fie bine amenajat și să ofere acces îmbunătățit la infrastructură socială de recreere, socializare și sport. Activitățile proiectului indică amenajarea a 2,2667 ha de spații verzi, 8 901 m² de traseu iluminat și pavat pentru plimbări, alergat, ciclism sau acces spre infrastructura sportivă, construcția unui teren multi-sport, aproape 500 de copaci și arbuști plantați, dar și instalarea a peste 150 de piese de mobilier urban.

Valoarea totală a lucrărilor se estimează la peste 16 milioane de lei și vor fi acoperite din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală și cofinanțate de Primăria orașului Criuleni.

Aceste schimbări vor aduce o nouă energie în orașul Criuleni, fiind revitalizată una dintre cele mai importante zone, prin crearea de spații prietenoase pentru locuitorii din regiune.

Galerie foto: www.adrcentru.md