Nume
Parola
Vizualizări: 51
Primarii despre integrarea europeană: „Este unica șansă de a dezvolta satele/orașele noastre și de a deveni parte a lumii civilizate!”
7 Septembrie 2024 — Toate schimbările care s-au produs în satele și orașele R. Moldova au avut loc, în mare parte, datorită investițiilor europene. Chiar și așa, adevăratul suport abia urmează să vină, însă acest lucru depinde de rezultatele referendumului constituțional din 20 octombrie. Despre perioada istorică pe care o parcurgem și despre deciziile care ne vor influența direct viitorul a fost Forumul de la Vocea Basarabiei. În cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM” vă invităm să ascultați discuția jurnalistului Leonid Smolnițchi cu primarul municipiului Edineț Constantin Cojocaru și primarul municipiului Ungheni Vitalie Vrabie.

Emisiunea poate fi ascultată pe site-ul calm.md: https://www.calm.md/primarii-despre-integrarea-europeana-este-unica-sansa-de-dezvolta-satele-orasele-noastre-si-de-deveni-parte-lumii-civilizate/
Emisiunea va fi transmisă sâmbătă, de la ora 11.00 (în reluare de la ora 20.00), pe frecvențele postului de radio Vocea Basarabiei, de la ora 10.00, pe frecvențele Eco FM și duminica, de la ora 14.10, pe frecvențele Jurnal FM.
Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă