Nume
Parola
Vizualizări: 61
Primari din localitățile raionului Drochia: „Cea mai vizibilă realizare din ultimii ani este accesul primăriilor la fonduri”
12 Octombrie 2024 — Congresul Autorităților Locale din Moldova organizează în această perioadă o serie de instruiri pentru aleșii locali. Seminarele au loc datorită suportului PNUD Moldova și al Ministerului pentru Europa și Afaceri Externe al Republicii Franceze. În cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM” vom afla de la șase primari din localitățile raionului Drochia cum s-au schimbat realitățile în administrația publică locală în ultimii ani, care sunt rezultatele și provocările cu care se confruntă autoritățile publice locale, dar și care sunt soluțiile pentru a stopa migrația și a dezvolta satele și orașele noastre. Protagoniștii ediției sunt: primara orașului Drochia, vicepreședintă a CALM, Nina Cereteu; primara satului Moara de Piatră, Valentina Bejenaru; primarul satului Petreni, președintele Asociației de primari a CALM din raionul Drochia, Valeriu Tizu; primara satului Pervomaiscoie, Raisa Vacari; primarul satului Țarigrad, Sergiu Rusu și primarul satului Ochiul Alb Vitalie Munteanu.

Emisiunea este realizată de Ana Moraru și poate fi accesată pe site-ul calm. md: https://www.calm.md/primari-din-localitatile-raionului-drochia-cea-mai-vizibila-realizare-din-ultimii-ani-este-accesul-primariilor-la-fonduri-2/
Emisiunea va fi transmisă sâmbătă, de la ora 11.00 pe frecvențele postului de radio Vocea Basarabiei, de la ora 10.00, pe frecvențele Eco FM și duminica, de la ora 14.10, pe frecvențele Jurnal FM.
Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă