Nume
Parola
Vizualizări: 38
23 Iulie 2019 — Vineri, 19 iulie, experți ai Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM) au avut o întrevedere cu ministrul Finanțelor Natalia Gavrilița, dar și cu reprezentanți ai Direcțiilor de profil și ale celor raionale. În cadrul evenimentului ce a avut lor la ministerul Finanțelor s-a discutat inițiativa legislativă a deputatului Petru Frunze privind partajarea impozitului pe venit a persoanelor juridice cu APL în mărime de 50%, dar și necesitatea de a efectua modificări în cazul partajării impozitului pe venitul persoanelor fizice.
Vizualizări: 39
22 Iulie 2019 — Mai multe primării din raioanele Ungheni, Fălești și Sângerei și-au unit eforturile pentru a organiza a cincea ediție a sărbătorii câmpenești „În ospeție la Movila Măgura". Organizatorii speră astfel să promoveze turismul rural, tradițiile strămoșești, locurile pitorești, dar și meșterii populari din această zonă a Republicii Moldova.

Vizualizări: 47
22 Iulie 2019 — La 16 iulie, președintele raionului Dubăsari Grigore Policinschi a participat în cadrul unei ședințe de lucru împreună cu specialiștii Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei din cadrul Consiliului Raional Dubăsari.

Pe durata evenimentului au fost abordate problemele cu care se confruntă în activitate angajații Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei din cadrul Consiliului Raional Dubăsari, concluzia principală fiind că acest sistem atât de necesar cetățenilor este excesiv de birocratizat.
Vizualizări: 47
22 Iulie 2019 — Dumitru Vîsoțchi este primar la al treilea mandat în localitatea Cioburciu, Ștefan Vodă. Din interviul pentru calm.
Vizualizări: 94
18 Iulie 2019 — La 17 iulie, în cadrul evenimentului anual de planificare a activităților Programului USAID „Comunitatea Mea" a fost semnat Memorandum de Cooperare dintre program și Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM). Documentul a fost semnat de către directorul executiv al CALM Viorel Furdui și directorul proiectului „Comunitatea Mea" Christopher Kaczmarski.
Vizualizări: 93
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 18 Iulie 2019 — Semnarea contractului de finanțare și, ulterior, lansarea procedurilor de achiziții publice privind executarea lucrărilor de finisare a clădirii viitorului Centru de Inovare și Transfer Tehnologic (CITT) în cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) au fost principalele subiecte discutate joi, 18 iulie a.c.
Vizualizări: 83
18 Iulie 2019 — Larisa Tomșa este primar la al doilea mandat în comuna Cneazevca, raionul Leova. Consideră că a reușit să scoată localitatea din anonimat, dar și să îmbunătățească condițiile de trai pentru consăteni.
Vizualizări: 82
18 Iulie 2019 — Tamara Josan este primar la primul mandat în satul Roșcani, raionul Strășeni. Consideră că și cu puține resurse poți realiza lucruri frumoase pentru comunitate, iar dacă cetățenii se implică rezultatele sunt mult mai vizibile și apreciate.
Vizualizări: 165
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 16 Iulie 2019 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în colaborare cu Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură a organizat marți, 16 iulie a.c.
Vizualizări: 86
16 Iulie 2019 — Care sunt soluțiile pentru ca toate satele noastre să arate ca Giurgiuleștiul -localitatea care a reușit să se dezvolte datorită veniturilor proprii și a viziunilor managerului acestei comunități? La această întrebare ne-a răspuns Rodica Rusu, primarul de Telița, Anenii Noi care, împreună cu alte membre ale Rețelei Femeilor Primar din cadrul CALM, a întreprins recent o vizită de studiu în această localitate de la sudul Republicii Moldova.Statistica

  • 10060 comunicate de presă
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 470 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate