Nume
Parola
Vizualizări: 61
20 Mai 2019 — Cu ocazia celebrării a 70 de ani de la înființarea Consiliului Europei, președintele Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei Anders Knape a făcut o radiografie a sistemului democratic din Europa.

Potrivit oficialului european, în acești 70 de ani, Consiliul Europei a reușit să creeze un sistem democratic bazat pe instituțiile puternice ale guvernării democratice, un mecanism de protecție a drepturilor omului și un spațiu comun al statului de drept.
Vizualizări: 93
19 Mai 2019 — Contabili care activează în administrația publică locală s-au întrunit vineri, 17 mai, la Chișinău, pentru a participa la crearea Rețelei Profesionale a Contabililor din cadrul Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM). Rețeaua Contabililor are drept scop identificarea soluțiilor la problemele cu care se confruntă membrii săi; promovarea bunei guvernări, eficienței administrative și calității serviciilor publice în cadrul APL; recunoașterea rolului și importanței membrilor săi, dezvoltarea și consolidarea statutului și capacităților profesionale ale membrilor săi; apărarea și promovarea drepturilor și intereselor contabililor.

Vizualizări: 111
Din categorie: IT
Bălți, 18 Mai 2019 — Un forum de orientare profesională în IT a avut loc sâmbătă, 18 mai a.c.
Vizualizări: 90
Din categorie: IT
Bălți, 18 Mai 2019 — Un forum de orientare profesională în IT a avut loc sâmbătă, 18 mai a.c.
Vizualizări: 104
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 18 Mai 2019 — Orașele Drochia și Sângerei vor beneficia de suport tehnic pentru elaborarea Programelor de Revitalizare Urbană. Oraşele selectate au ieșit învingătoare în urma unui concurs organizat de ADR Nord și urmează să beneficieze de suport tehnic în elaborarea Programelor de Revitalizare Urbană în cadrul proiectului „Suport pentru administrația Republicii Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru anii 2016-2020 prin dezvoltarea urbană integrată și sustenabilă”, implementat de Ministerul Investițiilor și Dezvoltării Economice al Republicii Polone în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și Reprezentanța Fundației „Solidarity Fund PL”.
Vizualizări: 108
Din categorie: Dezvoltare Regională
Zăluceni, Florești, 17 Mai 2019 — Aproximativ 3.700 de oameni (798 din 836 de gospodării) din satele Zăluceni, Vertiujeni și Târgul-Vertiujeni, raionul Florești, au apă potabilă la robinet.
Vizualizări: 81
Din categorie: Dezvoltare Regională
17 Mai 2019 — Orașele Strășeni și Rezina au ieșit învingătoare în urma concursului organizat de către Agenţia de Dezvoltare Regională Centru în scopul implementării măsurilor de susţinere a dezvoltării urbane în regiune.

Oraşele selectate urmează să beneficieze de suport tehnic în elaborarea Programelor de Revitalizare Urbană în cadrul proiectului „Suport pentru administrația Republicii Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru anii 2016-2020 prin dezvoltarea urbană integrată și sustenabilă”, implementat de Ministerul Investițiilor și Dezvoltării Economice al Republicii Polone în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a Republicii Moldova și Reprezentanța Fundației „Solidarity Fund PL".
Vizualizări: 99
Din categorie: Social
Bălți, 16 Mai 2019 — Ziua Europei în Regiunea de Dezvoltare Nord a fost marcată joi, 16 mai, în incinta Teatrului Național „Vasile Alecsandri" din Bălți printr-o reprezentație muzicală cu genericul „Prin artă - în Europa” și printr-un un program literar-artistic cu genericul „Europa, casa mea”. Totodată, a fost organizată o expoziție cu imagini de la proiectele cu finanțare europeană implementate în Regiunea de Dezvoltare Nord, precum și un târg de obiceiuri și tradiții europene.
Vizualizări: 98
Din categorie: Dezvoltare Regională
Zăluceni, Florești, 16 Mai 2019 — Reprezentanții instituțiilor mass-media sunt invitați să participe la evenimentul de inaugurare a sistemului de alimentare cu apă a satelor Zăluceni, Vertiujeni și Târgul-Vertiujeni din raionul Florești.

Inaugurarea sistemului de alimentare cu apă va avea loc vineri, 17 mai a.
Vizualizări: 131
Din categorie: IT
Bălți, 15 Mai 2019 — Forumul de orientare profesională în IT organizat, în premieră, sâmbătă, 18 mai 2019, de Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB), va reuni spicheri de la renumite companii și asociații din țară și de peste hotare cum ar fi Amazon Iași, Endava Chișinău și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC.

La eveniment sunt așteptați să participe peste 200 de invitați din nordul Republicii Moldova: reprezentanți ai mediului de afaceri din domeniul IT; cadre didactice și științifico-didactice, studenți și elevi de la instituțiile de învățământ preuniversitar, profesional tehnic și universitar din zona de nord a republicii; experți IT și jurnaliști.Statistica

  • 9981 comunicate de presă
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 470 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate