Nume
Parola
Vizualizări: 501
Din categorie: Dezvoltare Regională
INVITAȚIE. Discuții la Universitatea din Bălți pe marginea Raportului Național al Democrației Locale, elaborat de IDIS „Viitorul”
Bălți, 12 Iunie 2017 — Joi, 15 iunie, de la ora 09:45, în incinta Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (str. Pușkin, 38, Sala Polivalentă), va avea loc evenimentul de prezentare a Raportului Național al Democrației Locale, elaborat de Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” în cadrul proiectului „Evaluarea Democrației Locale în Republica Moldova”, cu sprijinul Institutului Internațional IDEA din Suedia.

În acest context, ADR Nord invită reprezentanți ai mediului academic, administrației publice locale, organizații neguvernamentale din regiune și mass-media să participe la discuțiile pe marginea raportului, pentru a îmbunătăți calitatea documentului.

Raportul analizează starea curentă a democrației locale, funcționarea autorităților locale descentralizate, respectarea drepturilor civile, politice și social-economice, participarea și angajarea cetățenilor în cadrul unor mecanisme decizionale, având drept repere criteriile de incluziune, deschidere și răspundere democratică a guvernării.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, puteți confirma participarea dvs. sau a unei persoane delegate până la sfârșitul zilei de miercuri, 14 iunie, la tel. (0231) 61980, sau prin e-mail: spsp.adrnord@gmail.com. Persoană de contact: Pavel Curcovici, specialist în planificare strategică și programare.

www.adrnord.md

Statistica

  • 9677 comunicate de presă
  • 326 jurnalişti înscrişi
  • 130 instituţii/companii înscrise
  • 466 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate