Nume
Parola
Vizualizări: 3683
Invitație mass-media. Conferinţa de evaluare a proiectului “Transparenţa şi responsabilitatea autorităţilor locale prin activităţi comune mass-media şi ONG-uri”
28 Martie 2017 — Stimați reprezentanți ai mass-media,

Centrul Naţional de Asistenţă şi Informare a ONG-urilor din Moldova CONTACT are deosebita plăcere de a Vă invită la conferinţa de evaluare a proiectului “Transparenţa şi responsabilitatea autorităţilor publice prin activităţi comune ale mass-media si ONG-urilor locale si regionale” care şi-a propus scopul de a contribui la consolidarea rolului societăţii civile şi mass-media în monitorizarea şi prevenirea corupţiei la nivel local în Republica Moldova prin formarea de capacităţi comune ale ONG-urilor, mass-media şi autorităţilor locale în implementarea iniţiativelor participative.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele proiectului implementat în perioada Decembrie 2014 – Martie 2017. La fel, for fi prezentate rezultatele proiectelor realizate în cadrul programului de granturi mici implementate de ONG-uri în parteneriat cu mass-media beneficiare din Rezina, Cimişlia, Călăraşi, Teleneşti, Criuleni şi mun. Bălţi.

Data: 29 Martie 2017, 10:30-12:30
Locaţia: Centrul de Conferinţe Summit Events, Chişinău, str. Tighina, 49/3
În speranţa să Vă vedem la eveniment, Vă rugăm să confirmaţi participarea Dvs prin e-mail, la valerian.tabirta@gmail.com.