Nume
Parola
Vizualizări: 1552
Regulament de participare la concursul planurilor de afaceri în domeniul agroturismului
Băl, 8 Februarie 2017 — În perioada 30 ianuarie - 3 februarie, autorități locale, antreprenori și reprezentanți ai societății civile din raioanele de nord ale Republicii Moldova au participat la seminarul „Agroturism - soluție pentru dezvoltarea rurală a Regiunii de Dezvoltare Nord”, organizat în cadrul proiectului „Suport în dezvoltarea turismului rural sustenabil în Regiunea de Dezvoltare Nord, Moldova”, implementat de ADR Nord și finanțat de Guvernul Estoniei, prin intermediul Asistenței oficiale pentru dezvoltare și ajutor umanitar a Estoniei.

În acest context, ADR Nord a anunțat un concurs pentru cel mai bun business plan de dezvoltare a unei agropensiuni. Potrivit regulamentului, scopul concursului este de a susține spiritul antreprenorial în domeniul turismului rural, prin premierea și promovarea celor mai bune planuri de afaceri. Astfel, patru participanți care vor fi desemnați câștigători ai concursului vor efectua o vizită de studiu în Estonia, în vederea preluării bunelor practici și experienței în domeniul creării și funcționării agropensiunilor.

IMPORTANT! Planurile de afaceri urmează a fi expediate până pe 18 februarie 2017, ora 16.00, la adresa de e-mail scai.adrnord@gmail.com