Nume
Parola
Vizualizări: 4927
Invitație la Clubul de Presă: „Inegalitățile salariale de gen în Moldova” | 22 decembrie 2016
Chișinău, 22 Decembrie 2016 — Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) vă invită să participați la Clubul de Presă cu tema: „Inegalitățile salariale de gen în Moldova sau cum asigurăm în practică plata egală pentru muncă de valoare egală”. Evenimentul se va desfășura pe 22 decembrie, ora 16.00, în incinta SUMMIT EVENTS (Sala Rome, Chișinău, str. Tighina 49/3).

În cadrul Clubului de Presă cu tema: „Inegalitățile salariale de gen în Moldova sau cum asigurăm în practică plata egală pentru muncă de valoare egală” se va discuta despre diferențele salariale și cauzele inegalităților salariale de gen în Moldova, va fi prezentată analiza legislației naționale și experiența țărilor Uniunii Europene, prezentarea dosarelor examinate de către Consiliu pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurării egalității cu privire la cazurile de discriminare directă de către angajatori/angajatoare a femeilor, prin remunerare comparativ mai mică şi reducerea oportunităţilor de promovare a acestora.

Totodată, va fi prezentat un infografic ”5 lucruri despre diferențele de gen la salarii din Moldova”.

Clubul de presă se va desfășura pe 22 decembrie 2016, începând cu ora 16:00, în incinta SUMMIT EVENTS (Sala Rome, Chișinău, str. Tighina 49/3).

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa electronică: andronache.al@gmail.com sau la numărul de telefon 069 668 931.

Persoana de contact: Alina Andronache

Evenimentul are loc cu sprijinul financiar al Programului Egalitate și Participare Civică al Fundației Soros-Moldova.