Nume
Parola
Vizualizări: 4087
PNUD Moldova invită jurnaliștii la lansarea campaniei de mobilizare de fonduri „Coolege Vitamine!”
26 Mai 2016 — PNUD Moldova invită jurnaliștii la lansarea campaniei de mobilizare de fonduri „Coolege Vitamine!”
CE: Pe 27 mai 2016, în sala de conferințe Centrului de business Le Roi, va avea loc lansarea campaniei de mobilizare a fondurilor pentru susținerea inițiativei pilot de sporire a consumului de fructe proaspete în școlile și grădinițele publice din municipiul Chisinău.

Proiectul pilot va avea ca beneficiare 5 instituții de învățământ pre-școlar și primar și va oferi gustări de fructe proaspete, feliate, unui număr de până la 2000 de copii. Scopul campaniei de colectare a fondurilor este de a stabili un mecanism funcțional și durabil de producere și livrare a gustărilor de fructe proaspete în cât mai multe instituții de învățământ pre-școlar și primar. Inițiativa va avea impact economic și social benefic. Colectarea de fonduri va avea loc prin intermediul paginii web a campaniei, a paginii proiectului pe platforma internațională de crowdfunding „Indiegogo” și prin alte canale care vor fi prezentate la evenimentul de lansare.

CINE: Jurnaliști

FORMAT: Reuniune formală, on-the-record, cu timp dedicat pentru interviuri (opţional)

VORBITORI:
• Narine Sahakyan, reprezentantă permanentă adjunctă, PNUD Moldova
• Dumitru Vasilescu, Manager de proiecte, PNUD Moldova
UNDE: Sala de conferințe Le Roi, etaj 2, str. Sfatul Țării 29

CÂND: 27 mai 2016, ora 14:00

IMPORTANT:
Copiii din Republica Moldova consumă fructe în stare proaspătă în proporţie de doar 70% din cantitatea recomandată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Pentru detalii şi confirmarea participării:
Laura Bohanţova, Coordonatoare comunicare, 068511883, laura.bohantova@undp.org