Nume
Parola
Vizualizări: 7990
Platformă unică de disciplinare a cetăţenilor şi mediului de afaceri
Chisinau, 27 Ianuarie 2016 — Înglobînd informaţia despre restanţieri din diferite domenii, sistemul INFODEBIT oferă posibilitatea utilizatorilor de a calcula nivelul de risc, capacitatea de plată, atitudinea faţă de creditori a persoanelor fizice şi juridice verificate.

Luînd în consideraţie scopul clasic al beneficierii de serviciile INFODEBIT, pe lîngă identificarea datoriilor restante la stabilirea quantumului sau nivelului de servicii, produse, oferte sau alte beneficii pentru potenţialul client, partener sau consumator, membrii INFODEBIT pot transfera schimbul informaţional din domeniul său de activitate pe o platformă mult mai largă, utilizînd informaţia despre persoanele incluse din cadrul mai multor dimensiuni.

Astfel, calculul de risc şi prognozarea potenţialei cooperări devine mult mai obiectivă.

Totodată, serviciul de verificare INFODEBIT dă posibilitate persoanelor fizice să-şi verifice existenţa propriilor datorii. Această opţiuni ajută persoana să ducă evidenţa restanţelor, care deseori sunt trecute cu vederea sau s-a uitat despre ele. ex: o factura uitată în cutia poştală, sau neachitarea unui serviciu din cauza deplasării peste hotare pe o perioadă oarecare.

INFODEBIT SRL – Trust, but verify!
Operator de date personale 0000179
mun. Chişinau, şos. Hanceşti 138/1, MD-2070
Tel. + 373 22 829 727, fax. + 373 853 765
Email: info@nfodebit.md
Web: https://www.infodebit.md/
Facebook: https://www.facebook.com/InfodebitMoldova
https://www.infodebit.md/?go=guest_check