Nume
Parola
Vizualizări: 1294
Publicația „Ziarul Nostru” devine partener media general al ADR Nord
Soroca, 30 Martie 2015 — Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), reprezentată de directorul Ion Bodrug, și publicația „Ziarul Nostru”, reprezentată de directorul și redactorul-șef Natalia Vrancean, au semnat un acord de colaborare, pentru a se susține reciproc în domeniul informării și sensibilizării opiniei publice.

Acordul de colaborare cu publicația „Ziarul Nostru” are scopul să asigure transparența procesului de realizare a proiectelor în Regiunea de Dezvoltare Nord prin informarea operativă și obiectivă a cetățenilor, instituțiilor publice, societății civile și mediul de afaceri din regiune etc.

„Avem nevoie de recomandarea și susținerea dvs. Asta ne-ar ajuta să realizăm proiecte importante în ceea ce privește accesul la informație. Ne dorim să învățăm de la dvs., ca să avem mai multe cunoștințe, mai mulți cititori”, a menționat directorul publicației „Ziarul Nostru”, Natalia Vrancean.

Directorul Ion Bodrug a confirmat disponibilitatea ADR Nord de a oferi publicației „Ziarul Nostru” informații utile în ceea ce privește posibilitățile de finanțare a proiectelor elaborate de administrația ziarului, sprijinind totodată instituția de presă în procesul de elaborare a proiectelor cu impact regional.

Potrivit prevederilor stipulate în acord, publicația „Ziarul Nostru” devine partener media general al ADR Nord, angajându-se astfel să mediatizeze evenimentele și acțiunile noastre. Cele două părți speră astfel să sporească interesul publicului din nordul Republicii Moldova cu privire la subiectele de interes local și regional.

Săptămânalul independent „Ziarul Nostru” se editează la Soroca, în limbile română și rusă. Publicația apare vineri, în versiune tipărită, conține 32 de pagini și se difuzează în raioanele Soroca, Drochia, Dondușeni și Florești. „Ziarul Nostru” a fost fondat la 23 iunie 2014, iar primul număr al publicației a apărut în data de 4 iulie 2014. În prezent, „Ziarul Nostru” participă la implementarea proiectului „Uniunea Europeană în şcoala ta”, realizat de Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova.

ADR Nord a încheiat acorduri de colaborare similare cu postul de radio Megapolis FM 105.6, portalul StiriLocale.md și ziarul regional „SP”.

www.adrnord.md