Nume
Parola
Vizualizări: 6245
INCASO prezent la lansarea „Its Complicated” de Zina Zen
Chișinău, 16 Februarie 2015 — INCASO, cea mai mare companie de colectare a datoriilor din Moldova, își continuă frumoasa tradiție de implicare socio-culturală.

De această dată am fost alături de Zina Zen, jurista care scrie cu suflet, pentru orice vârstă, orice oră de zi sau noapte.

Vineri seara, în ajun de ziua îndrăgostiților, Zina Zen a lansat noua ei carte „Its Complicated”- un volum de stări și rime, o carte cu viață, cu puls, cu zvâcnire, o carte cu versuri numai bune de pus pe muzică, o carte pentru ieri, pentru azi, dar, mai ales, pentru mâine.

O nota de eleganță și rafinament și un semn, în plus, de întrebare, asupra cărții a fost oferită de Victor Garștea, un fotograf tânăr, dar experimentat, membru al Uniunii Artiștilor Fotografi din Moldova, participant a numeroase expoziții internaționale și naționale, printre care, expoziția personală „Dragostea pentru adevăr”.

Seara lansării a fost plină de poezie și rime, plină de oameni frumoși la chip și suflet, plină de emoții și momente memorabile, o seară plină de culori.

„Poeziile Zinei - așa cum sunt ele... sunt unisex, pentru oameni puternici, pentru bărbați puternici, pentru oameni care vor să înceapă sau să încheie o relație, indiferent din ce parte ai privi relația,” a mai declarat Dumitru Marian moderatorul evenimentului.

Veaceslav MÎRZA, directorul general, susține că a devenit o tradiție frumoasă pentru compania INCASO să sponsorizeze asemenea evenimente culturale “La sigur cartea va avea un succes incontestabil, este duetul anului”.

INCASO salută astfel de inițiative deoarece să scrii poezii astăzi este o manifestare de curaj. De asemenea acțiunea în cauză se înscrie în șirul de activități sociale la care INCASO este și va fi prezent.

Reamintim că cei care nu au reușit încă să procure cartea o pot face în librăriile ProNoi, dar și online pe bestseller.md

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso